Arbeidsoppgaver:
- Skjæring av kjøtt og produksjon av delikatesser for salg i butikk
- Påfylling og betjening av ferskvaredisk
- Direkte salg og produktveiledning til kunder
- Kundebehandling og mersalgsaktiviteter
- Ansvar for IK-Mat rutiner i kjøttdisken
- Svinnkontroll
Kvalifikasjoner:
- Faglig dyktig, fagbrev som kokk eller butikkslakter
- Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse
- God økonomisk forståelse
- Kunnskap om næringsmiddelstilsynets krav til internkontroll og kvalitetssikring
- Evne til å samarbeide og motivere dine kolleger
- Serviceinnstilt og evne til å skape gode relasjoner til kunder, leverandører og ansatte
- Opptatt av kundeservice og måltidsløsninger
Vi tilbyr:
En utfordrende og spennende jobb med gode betingelser i en kjede som satser på sine medarbeidere. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden. Konkurransedyktige betingelser.
Vi ser frem til å motta din CV og søknad via søknadslinken!