<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Arkivverket Virksomhetsarkitekt

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ny søknadsfrist: 30.01.2018

Vi ser etter deg som evner å se helheten i vår arkitektur og kan utfordre oss slik at vi sammen kan skape systemer som støtter vårt samfunnsoppdrag. Du vil få bryne deg på spennende utfordringer og omfattende løsninger. Du får bruk for erfaringer fra digitaliseringsprosesser og oppgaver knyttet til forbedring og optimalisering av tjenester.

Som virksomhetsarkitekt i Arkivverket vil du være sentral i innovasjon- og utviklingsprosesser. Arbeidsoppgavene spenner bredt; fra å videreutvikle rammeverk for informasjonsarkitektur, modernisere arbeidsprosesser til å skape innovative tjenester og løsninger for sluttbrukere av Arkivverkets tjenester.

Vårt samfunnsoppdrag er å bevare norsk kulturarv og kunnskapskilder og å gjøre det tilgjengelig for hele befolkingen. Arkivverket har en av de største samlingene av analog og digital informasjon i Norge. Stadig mer informasjon blir generert digitalt på ulike formater og i ulike systemer. Som en del av dette ønsker vi å levere gode digitale løsninger som åpner dørene til historien for både nye og eksisterende brukere av våre tjenester.

Vi har mange spennende oppgaver foran oss og skal nå utvide vår enhet for Planlegging og arkitektur med en virksomhetsarkitekt. Du vil få mulighet til å jobbe i et bredt faglig miljø med dedikerte kolleger og være med å sikre at samfunnet tar vare på sannheten om Norges fortid, nåtid og fremtid.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse fra universitet eller høyskole. For særlig kvalifiserte søkere kan utdanningskravet fravikes
  • Erfaring med arkitektur, fortrinnsvis fra større og komplekse organisasjoner
  • Erfaring fra analyse og utvikling av virksomhetsprosesser
  • Praktisk erfaring med TOGAF og Archimate
  • Generelt god teknologiforståelse og erfaring fra utviklingsprosesser

Vi ser gjerne at du har
  • Kjennskap til prosjektarbeid og samspillet mellom arkitektur og prosjektprosesser
  • Kjennskap til aktuelle metoder og standarder for IT utvikling og informasjonsforvaltning
  • Kjennskap til offentlig forvaltning og erfaring med informasjonsarkitektur er en fordel

Personlige egenskaper
  • Du er en lagspiller og evner å arbeide godt i team
  • Du liker å holde deg oppdatert på trender og teknologi, og deler gjerne kunnskap
  • Du tar initiativ, viser løsningsfokus og tar ansvar for resultater
  • Du liker å være innovativ, og er opptatt av gode brukeropplevelser
  • Du kommuniserer godt og har svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss vil du inngå i avdelingen Planlegging og Arkitektur, en fremoverlent seksjon med takhøyde, delingskultur og godt samarbeid. Vi er en kompetent organisasjon med et tverrfaglig miljø bestående av prosjektledere, arkitekter, samfunnsvitere og historikere og holder til i trivelige lokaler på Sognsvann, med umiddelbar nærhet til offentlig transport, natur og treningsmuligheter.

Vi tilbyr

Stillingen lønnes som seniorrådgiver fra kr. 600.000,- til 800.000,- avhengig av kompetanse og erfaring. For særskilt godt kvalifiserte, kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens Pensjonskasse.

For mer informasjon er du velkommen til å ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere Susanne Lunde på 980 38 908 /susanne.lunde@no.experis.comeller Vedrana Dzonlez på 908 58 362 /vedrana.dzonlez@no.experis.com.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet og det er et personalpolitisk mål for Arkivverket å oppnå en balansert sammensetning av personalet. Kvalifiserte søkere oppfordres derfor å søke, uavhengig av kulturell bakgrunn, alder eller funksjonsevne.

Opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf. offentlighetsloven § 25. Stillingsinformasjon Kunde: ARKIVVERKET Antall stillinger: 1 Industri: IT Fagfelt: IT Underkategori: Utvikling Annet, Agile metoder, Datavarehus / BI / Analyse, Integrasjon / ERP / CRM, - IT Stillingstype: Fast, Fulltid Arbeidssted: Oslo Rolle: Rådgiver Søk på stillingen Publisert: 06.01.2018 Søknadsfrist: 30.01.2018 Ref. nr.: 1024329Kontaktinformasjon

Vedrana DzonlezTelefon 90858362Vedrana.Dzonlez@no.experis.com

Susanne LundeTelefon 98038908Susanne.Lunde@no.experis.comE-post:

All form fields are required. Neste Passord: Logg inn
  • *Fornavn:
  • *Etternavn:
  • *Telefon:
  • LinkedIn-url:
  • CV:
  • *Skriv en kortfattet søknadstekst i tekstfeltet under (maksimalt 2000 tegn):


  • SamtykkeerklæringJeg gir herved mitt samtykke til (sett kryss i boksen nedenfor), at ManpowerGroup kan behandle mine personopplysninger i henhold til de nedenfor anførte formål. Jeg er klar over at opplysninger kan bli videreformidlet til kunder og andre samarbeidspartnere. Opplysningene er oppgitt frivillig, og jeg har blitt gjort oppmerksom på mine rettigheter ifølgeLov om behandling av personopplysninger.

    PersonvernerklæringManpowerGroup tar personvernet alvorlig og vi behandler personopplysninger i henhold til norsk personvernlovgivning. Vi innhenter og behandlersensitive personopplysningerkun med ditt samtykke, eller i situasjoner hvor vi har lovpålagte forpliktelser. Nedenfor beskriver vi i korte trekk hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysninger og annen informasjon om deg, og vi anbefaler deg å lese vårGlobale Personvernpolicyfor en mer utfyllende beskrivelse.

    Slik bruker vi informasjonen vi samler inn:Vi innhenter og behandler dine personopplysninger i det omfang det er nødvendig for å:

    (I) Etablere og vedlikeholde et ansettelsesforhold eller et bemannings-/ plasseringsforhold. (II) Vurdere dine kvalifikasjoner til en stilling eller en oppgave, informere deg om relevante muligheter, tilby deg opplæring og veiledning i forbindelse med karriereskifte, samt for å avtale ansettelse eller oppdrag for deg. (III) For gjennomføring av oppdrag hvor en hovedleverandør (Master Vendor) leier inn ressurser fra andre bemanningsforetak, facility management og/eller avtaler om utsetting av tjenester/virksomhetsoverdragelse. (IV) Informere deg om andre ytelser som vi tilbyr. (V) Administrere forhold knyttet til forretningsrisiko, rettslige krav/beslutninger, samt sørge for samsvar med andre lov- og reguleringsmessige pålegg. (VI) Ivareta personaladministrasjon; inkludert administrasjon av betingelser, lønn, skatteprosent, timelisteregistrering, prestasjonsoppfølging m.m (VII) Sende ut spørreundersøkelser og konkurranser.

    Deling av personopplysningerDe personopplysninger du gir oss kan bli videreformidlet til alle enheter i ManpowerGroups organisasjon, kunder, leverandører, som arbeider på våre vegne (bl.a. når det gjelder kandidatutvelgelse), og hvor vi forøvrig er forpliktet til å gjøre dette som følge av offentlige krav.

    Dine personopplysninger kan bli sendt ut av Norge, også til land som ikke har en like omfattende lovgivning for beskyttelse av personopplysninger. I hvert enkelt tilfelle sørger ManpowerGroup for å sikre at alle overførte opplysninger beskyttes på en hensiktsmessig måte.

    Innsyn, retting og sletting av personopplysningerDu har rett til å få adgang til, oppdatere, korrigere og slette dine personopplysninger i overensstemmelse medLov om behandling av personopplysninger

    For innsyn, oppdatering og spørsmål kan du henvende deg til oss på e-postadresse:privacy@manpower.no, ringe din kontaktperson hos oss eller besøke nærmeste kontor.

    Om ManpowerGroups personvernombudManpowerGroup har utnevnt et eget personvernombud. Har du innspill eller spørsmål knyttet til vår behandling av personopplysninger kan du kontakte ombudet påprivacy@manpower.no.

    For nærmere informasjon vedrørende ManpowerGroups behandling av personopplysninger henvises det tilGlobal personvernpolicy. Jeg forstår og aksepterer teksten ovenfor
Siden din CV er registrert hos Experis Executive ligger dine personopplysninger ikke tilgjengelig for andre selskaper i ManpowerGroup. Ved søk på denne stillingen vil denne begrensningen fjernes for at ansvarlig avdeling skal kunne behandle søknaden. CV-basen ikke åpen for andre enn ansatte i ManpowerGroup. Søk på stillingen Takk for din søknad. Du vil høre fra oss så snart vi har behandlet søknaden.

Arbeidssted: Oslo
Stillingstype: Fast, Fulltid
Antall stillinger: 1
Kontaktpersoner:

Vedrana DzonlezTelefon 90858362Vedrana.Dzonlez@no.experis.com

Susanne LundeTelefon 98038908Susanne.Lunde@no.experis.com

For elektronisk søknadsskjema:[Klikk her]



Adresse: 0862 OSLO


Om arbeidsgiveren


Arkivverkets oppgave er å sikre god og autentisk informasjon og dokumentasjon for samtid og ettertid. Velfungerende arkiver er en forutsetning for demokrati og vår rettsstat, og en viktig nøkkel til å forstå fortiden og forme framtiden. Dette forutsetter tillit og tilgang til arkivene.

Forvaltningen digitaliseres, noe som gir store utfordringer knyttet til informasjonsforvaltning og informasjonsgjenbruk. Arkivverket er en viktig aktør i dette arbeidet og har en sentral rolle i formidling og tilgjengeliggjøring av samfunnsdokumentasjon. For mer informasjon sewww.arkivverket.no
Les mer om Arkivverket

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAI 07
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAI 08
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAI 13
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
4 ledige stillinger

Se flere annonser

Vi vokser og utvider vår aktivitet. Derfor søker vi en dyktig og engasjert hands-on innkjøper til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt
Snarest Oslo
Aleris har som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er ambisiøse
Snarest Bergen
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Lillestrøm
Veidekke har stadig behov for flinke og dyktige folk med ulik bakgrunn og kompetanse - både nyutdannede og mer erfarne
16.05.2024 Sortland
Vil du lede andre og utvikle deg videre innen ventilasjonsfaget? #TeamGk Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
26.05.2024 Sogndal
Om stillinga Statens vegvesen, Utbygging, har ei ledig stilling som tenisk byggjeleiar og søkjer etter ein person med kompetanse innan
22.05.2024 Sandnes
Om stillinga Utbyggingsområde Vest har ledige stillingar som kontrollingeniørar og søkjer etter personar med kompetanse innan veg og tunnel, og
14.05.2024 Bergen
Vis alle 29.215 ledige stillinger