<  
>  

Conta Systemer AS er et norskeid programvareselskap som utvikler brukervennlige nettjenester og andre produkter for SMB-markedet.

Selskapet ble i 2016 innlemmet i Conta Group AS, etter en sammenslåing av regnskapskonsernet Chimaera og firmaene i Conta-konsernet.

Conta Systemer ble startet på slutten av 2009 av tre selvstendig næringsdrivende med ulike bakgrunner – en journalist, en programmerer og en regnskapsmedarbeider – som alle var opptatt av å gjøre hverdagen enklere for selvstendig næringsdrivende.

Fra den første nettjenesten ble lansert, har produktene til Conta Systemer fått mange titalls tusen aktive brukere over hele landet.

Contas hovedkontor ligger på Orkanger utenfor Trondheim, og har en nyåpnet supportavdeling i Ålesund, som også er hovedkvarteret til Conta Group AS. I tillegg bygger vi opp en ny utviklingsavdeling i Stavanger.

Utviklingsavdelingen har hovedbase i Brasil, med norske og internasjonale medarbeidere på flere kontinenter. Selskapet har vokst fra sine opprinnelige tre grunnleggere til å telle 20 fulltidsmedarbeidere. I alt har konsernet i dag 60 ansatte.

Fakta om Conta Group AS
Hovedkontor
Ålesund
Antall ansatte
51-200
Etablert år
2009
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Bli kjent med Conta Group AS

Bildegalleri

Adresse

Brusdalsvegen 222C
6011 Ålesund