Conta Group AS

Regnskap

Conta Systemer AS er et norskeid programvareselskap som utvikler brukervennlige nettjenester og andre produkter for SMB-markedet.

Selskapet ble i 2016 innlemmet i Conta Group AS, etter en sammenslåing av regnskapskonsernet Chimaera og firmaene i Conta-konsernet.

Conta Systemer ble startet på slutten av 2009 av tre selvstendig næringsdrivende med ulike bakgrunner – en journalist, en programmerer og en regnskapsmedarbeider – som alle var opptatt av å gjøre hverdagen enklere for selvstendig næringsdrivende.

Fra den første nettjenesten ble lansert, har produktene til Conta Systemer fått mange titalls tusen aktive brukere over hele landet.

Contas hovedkontor ligger på Orkanger utenfor Trondheim, og har en nyåpnet supportavdeling i Ålesund, som også er hovedkvarteret til Conta Group AS. I tillegg bygger vi opp en ny utviklingsavdeling i Stavanger.

Utviklingsavdelingen har hovedbase i Brasil, med norske og internasjonale medarbeidere på flere kontinenter. Selskapet har vokst fra sine opprinnelige tre grunnleggere til å telle 20 fulltidsmedarbeidere. I alt har konsernet i dag 45 ansatte.

Conta Systemer har vært lønnsomt fra første år, og har solid økonomi. Omsetningen i 2014 var på nær 11 millioner kroner, opp mer enn 1000 prosent fra 2010. Conta Group er eid av gründerne Eivind Ravndal, Jonny Lium og Atle Hansson, sammen med Chimaera Gruppen AS.

Les mer
Fakta om Conta Group AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Adresse

Fantoftveien 16 Postboks 32 Fantoft 5899 Bergen