<  
>  

Lovisenberg diakonale høgskole

Forskning og utvikling
Lovisenberg diakonale høgskole (LDH) var den første i Norge som kunne tilby en egen sykepleierutdanning. Skolen ble startet i 1868. LDH er, med sine 800 studenter, en av Norges største sykepleierutdanninger. Skolen utdanner autoriserte sykepleiere i tillegg til å ha et bredt tilbud innenfor videre- og etterutdanninger. Høgskolen eies av den ideelle Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Lovisenberg diakonale høgskole

Om stillingenLovisenberg diakonale høgskole søker seniorrådgiver/rådgiver til fast 100% stilling i stab til høyskolens daglige ledelse. Stillingen rapporterer til rektor
12.08.2022 Oslo
Om stillingenVi søker deg som synes det er spennende å jobbe med en ulike arbeidsoppgaver innenfor høyskolens markeds- og kommunikasjonsarbeid.
14.08.2022 Oslo

Rekrutteringskalender

 • AUG 12
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 14
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere