<  
>  

BGB AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Management consulting, Rekruttering / HR / Bemanning

Rett person til rett tid! Med det som utgangspunkt blir du som kunde eller ansatt ivaretatt på en god og profesjonell måte.

BGBAS besitter god kompetanse på å levere personell til innleie eller til faste stillinger. Vi bistår alltid og sørger for at riktig kompetanse er på plass til rett sted når behovet oppstår.

​BGBAS har sitt utspring fra Bakke AS, et av Norges største boligbyggeselskap. Vi har naturligvis mange kandidater og oppdrag innen Bygg & anlegg. I tillegg har vi bred erfaring fra rekruttering og bemanning innen IT, Engineering og administrative stillinger. 

Våre verdier

​Trygghet innenfor gode rammer er viktig for oss. Vi skal oppleves som en trygg samarbeidspartner hvor både innleier og medarbeiders behov er satt i fokus og ivaretatt.

Vår visjon

​Gjennom å levere kvalitet og kompetanse skal våre kunder og kandidater bli ivaretatt på en trygg og profesjonell måte. 

Vi er lokalisert i Bergen, Oslo, Vestfold og på Sørlandet og alltid tilgjengelig for en samtale. Treffer du ingen på ditt lokale kontor har vi døgnåpent på +47 23 68 83 38.

Fakta om BGB AS
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
51-200
Etablert år
2017
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Bergen +4
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos BGB AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Oslo, Bergen, Kristiansand, Arendal, Risør, Aurskog-Høland

Bli kjent med BGB AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Dgl. leder
Jobbmuligheter (33)

Adresse

Kanalveien 60, 5068 Bergen