OBOS

Eiendom / Eiendomsmegling, Bygg / Anlegg / Entreprenør

OBOS BBL, er en medlemsorganisasjon med 370 000 medlemmer. I 85 år har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

De fleste av våre medlemmer bor i Oslo og omegn, men de siste årene har vi også etablert oss i flere steder av landet, blant annet Østfold, Vestfold, Rogaland, Bergen, Trondheim og i Hamar-området.

Norges største boligforvalter

I dag forvalter vi mer enn hver tredje bolig i Oslo. Og gjennom våre fusjoner med boligbyggelag i andre deler av Norge, har vi nå også mange kunder utenfor hovedstaden.

OBOS har også et omfattende tilbud til boligselskaper og bedrifter innen bygging, vedlikehold og rehabilitering samt en betydelig spare- og finansvirksomhet. Vi eier blant annet OBOS Forretningsbygg AS, som er et stort eiendomsselskap.

 

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere