<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Norsk Tipping Digital Markedsfører

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du interesse for kundeledelse- og kommunikasjon og vil være med å bygge Norges beste kundeopplevelser?

Norsk Tipping har et ledig svangerskapsvikariat som digital markedsfører i avdeling Kundemøte, enheten Omnikanal distribusjon, varighet 1 år fra oppstart. Enhetens hovedansvar er å sikre et helhetlig (omnikanalt) spilltilbud og innhold i alle møtepunkter med kunden gjennom kundereisen.

Du må ha interesse for utvikling av Norsk Tippings kundebase på over 2 millioner kunder, segmentbygging og operativ kundebearbeiding og kundekommunikasjon opp mot mål.

Du vil være en aktiv bidragsyter for å utvikle gode kundeprogrammer slik at vi kommuniserer relevant og ivaretar den enkelte kunde sine behov og preferanser. Du må kunne håndtere til dels mange tidskritiske oppgaver samtidig, prioritere riktig, samt samhandle med flere fagmiljøer.

Som digital markedsfører vil du inngå i et kundereiseteam i Kundeopplevelse som har ansvar for å drive kundeutvikling- og ledelse gjennom CRM aktiviteter, aktivitetsstyring og markedsuttak på tvers av alle møtepunkt. og andre relevante markedsoppgaver.


Arbeidsoppgaver:

  • Kundekommunikasjon og publisering på tvers av digitale flater (bannerstyring i egne kanaler, nyhetsbrev, sms, sosiale medier) og annet uttak i markedsoperasjonen ved behov.
  • Koordinere og planlegge aktiviteter
  • Testing og optimalisering
  • Bidra til utvikling av fagområdet


Faglige og personlige kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning – data, kommunikasjon, markedsføring
  • CRM kompetanse - operativ erfaring med direktemarkedsføring
  • Løsningsorientert – konvertere innsikt til nye løsninger
  • Kundeorientert – setter kunden i fokus, personaliserer kundemøtet
  • Helhetlig perspektiv – tenker og ser helhet, se detaljene i et overordnet bilde
  • Analytisk – jobber faktabasert og forstår analyse og databehandling
  • Systematisk og strukturert som person

Søknader vil bli behandlet løpende.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Har du lyst til å arbeide med merkevarer som hele Norge kjenner og som omsetter for 10 mrd i året, og hvor overskuddet går til gode formål?

Norsk Tipping er en av Innlandets mest spennende arbeidsplasser, og består av ca. 340 medarbeidere med høy kompetanse innen en lang rekke fagfelt.

Vi gir drømmen en sjanse er Norsk Tippings visjon. Vi ønsker at våre medarbeidere skal oppleve å kunne gi sin drøm en sjanse. Med det mener vi det å skape et miljø hvor mennesker trives og gis anledning til å utvikle seg, samtidig som vi utvikler attraktive spillprodukter som bidrar til små og store drømmer også hos kundene våre. Ved å ivareta vår oppgave som hovedaktør på det norske spillmarkedet, bidrar vi til å oppfylle drømmer også for de som nyter godt av overskuddet vårt.

Det er Kulturdepartementet som eier Norsk Tipping, og det er myndighetene som bestemmer rammebetingelsene for selskapets virksomhet. Balansegangen mellom krav til inntjening og krav til sosial ansvarlighet plasserer Norsk Tippings virksomhet midt i skjæringspunktet mellom marked og myndighet, mellom reklame og regulering, mellom kommers og kontroll. Det er denne rollen som gjør det spennende å jobbe i Norsk Tipping!

Vi har som ambisjon om å være et svært attraktivt spillselskap samtidig som den ansvarlige dimensjonen er en forutsetning for å lykkes.

Norsk Tipping søker derfor deg som har det lille ekstra, er en sterk og positiv lagspiller, med individuelle kvaliteter utenom det vanlige. Er du salgsutdannet, jurist, markedsfører, kommunikatør, webutvikler, renholder, kantinemedarbeider, leder med ambisjoner, mobilspillspesialist eller noe annet spennende? Ønsker du å legge lista litt høyere, bli satt krav til samtidig som du blir godt ivaretatt i et faglig sterkt arbeidsmiljø med tilbud om videre kompetanseheving, gode kollegaer og gode pensjonsavtaler og velferdsordninger i en akkurat passe stor mjøsby? Da bør du orientere deg mot Norsk Tipping.

På vårt drømmelag er det plass til deg som har det vi etterspør og som kan finne din drømmejobb innen følgende fagområder:
• Salg og markedsføring gjennom ulike kanaler
• Samarbeid med de store kjedene i varehandelen
• Digital kommunikasjon
• Kjente merkevarer
• Innovativ produktutvikling
• Verdiskapning for samfunnsnyttige formål
• Kundehåndtering
• IKT
• Sikkerhet
• Informasjon
• Trend-, kunde- og markedsanalyser
• Sport og spill
• Sponsoring og samarbeid

Visjon

Vi gir drømmen en sjanse

Antall ansatte

Ca. 340

Les mer om Norsk Tipping

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
1 ledig stilling
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris har som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er ambisiøse
Snarest Bergen
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Lillestrøm
Veidekke har stadig behov for flinke og dyktige folk med ulik bakgrunn og kompetanse - både nyutdannede og mer erfarne
16.05.2024 Sortland
Vil du lede andre og utvikle deg videre innen ventilasjonsfaget? #TeamGk Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
26.05.2024 Sogndal
Om stillinga Statens vegvesen, Utbygging, har ei ledig stilling som tenisk byggjeleiar og søkjer etter ein person med kompetanse innan
22.05.2024 Sandnes
Om stillinga Utbyggingsområde Vest har ledige stillingar som kontrollingeniørar og søkjer etter personar med kompetanse innan veg og tunnel, og
14.05.2024 Bergen
Ønsker du å arbeide med Elektro er Norconsult stedet for deg! Vi kan tilby interessante og utviklende roller i spennende
02.06.2024 Alta
Vis alle 34.657 ledige stillinger

Fakta om Norsk Tipping