<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Sommerjobb i Veidekke Anlegg 2024

Søknadsfrist : 31.01.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Veidekke Anlegg 5 kandidater til sommerjobb fra juni-august 2023. Vi ser etter deg som studerer til å bli sivilingeniør, byggingeniør, høyskoleingeniør eller går på teknisk fagskole. 

 

En sommerjobb hos oss

vil gjøre deg godt kjent med våre prosjekter og produksjon. Du få gjennom denne sommeren gleden av å bli kjent med mange av våre fag og folk, og du får et godt innblikk i hvordan vi gjennomfører utfordrende og komplekse prosjekter.

 

Arbeidsoppgaver du kan få

En sommerjobb på et av våre prosjekter kan by på stor variasjon. Du vil for eksempel kunne få jobbe med bistand og støtte til:

•    driftsoppfølging
•    være med i produksjonen/produksjonsplanlegging
•    testing av ny teknologi innen fag
•    HMS
•    kvalitet
•    oppfølging av underentreprenører
•    stikning- og landmåling
•    innkjøp
•    støtte til prosjekt- og anleggsledelse
•    økonomi

I Veidekke jobber vi med prosjekter og kontrakter helt fra planleggingsstadiet til ferdigstillelse. Det gir deg et innblikk og erfaring med svært mange fag og en kompleksitet som du kun finner hos entreprenørselskapene. På mange måter er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid, ledelse og kvalitet sentralt hos oss.

 

Dette ser vi etter hos deg

Om du skal bli sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen relevant teknisk utdannelse på universitets- eller høyskolenivå, kan du søke sommerjobb.

Vi ser etter deg som tar initiativ, liker utfordringer, mennesker og teamarbeid. Du er interessert i hva en utførende entreprenør gjør og har lyst til å bli bedre kjent med oss i Veidekke. Vi liker å ha det gøy på jobben i Veidekke, og mener det er sammenheng mellom trivsel og kvalitet i arbeidet vi utfører og en trygg og sikker arbeidsplass. For oss er det viktig at du tenker sikkerhet og er nøyaktig i det du gjør. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer like hele hjem hver dag.


Vi gir deg

En sommerjobb hos oss vil gi deg praktisk erfaring som du kan ta med deg videre i studiene. Både du og vi skal få utbytte av jobben du gjør.

Det er ingen hemmelighet at vi bruker sommerjobbene til å vurdere egnede kandidater til Veidekkes program for nyutdannede. En sommerjobb kan dermed være en lærerik erfaring og en inngangsport til jobb i Veidekke. Du vil også selvfølgelig bli lønnet for arbeidet.

 

Praktisk info til deg som søker

En sommerjobb kan du ha fra juni og ut august. Oppstart og varighet kan variere og dette snakker vi nærmere om hvis du blir kalt inn til intervju. 

 

Kort om Veidekke Anlegg:

I våre prosjekter jobber vi med vindkraft, veianlegg, tunneler eller broer og mye mer. Prosjektene våre fordeler seg over hele landet og har ulike arbeidstidsordninger hvor du for eksempel jobber 12-9 (Tolv dager i jobb, ni dager fri) eller 4-dagers uke. Mange av oss pendler og bor på brakke på prosjektet når vi er på jobb. Når man pendler står bedriften for reiser, kost og losji. Blir du kalt inn til intervju vil vi snakke mer om hvor du ønsker å jobbe.


Vi rekrutterer gode kandidater fortløpende. Om du er rett kandidat, kontakter vi deg så snart vi kan. 

Husk å legge ved CV-en din og dine foreløpige karakterer.

SEND INN SØKNAD HER

Kontakt

Marianne Hambro

906 50 939

Søknadsfrist: 31.01.2024

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

  • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
  • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
  • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 31.01.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
47 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Bli kjent med Veidekke

Ansattgoder
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Aksje- / opsjonsordning
Firmahytte / firmaleilighet
Firmaturer og sosiale arrangementer
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Personalrabatter
Ordninger for småbarnsforeldre
Hjemme-PC / datautstyr
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Helsestudio på arbeidsplassen
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Betalt / sponset videreutdanning
Utvidede forsikringsordninger
Hos oss får du
Personlig utvikling
Bedriftsintern opplæring
Lederutdanning
Program for nyutdannede
Forme fremtiden
Gode betingelser
Gøy på jobben
Spennende prosjekter

Filmer

Fakta om Veidekke