<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

KPMG KPMG søker erfaren revisor til Straume

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Straume er kommunesenteret i Fjell kommune i Hordaland og ligger på Sotra noen kilometer vest for Bergen. KPMG Straume - tidligere Inter Revisjon Straume - har 11 ansatte. Kontoret ligger i en vekstregion og like ved Sartor Senter – et av Vestlandets største handlesentre. KMPG er revisor for en rekke spennende virksomheter lokalt; både lokale eierstyrte foretak, og noen av Norges største børsnoterte selskaper. Vi får stadig nye oppdrag og forvalter en bred kundeportefølje. Derfor søker vi nå etter en Manager/Senior revisor som kan være med å lede arbeidet ved KPMG Straume og bidra til å løse spennende og komplekse oppdrag.

Som Manager/Senior revisor på Straume vil du få ansvar for egne kunder. I tillegg så vil du bistå andre medarbeidere faglig, samt utføre lederoppgaver. Vi vektlegger varierte oppgaver i forhold til kunder og bransjer.

Interessert?

KPMG på Straume har godt faglig, sosialt og uformelt miljø. Vi tilbyr deg spennende arbeidsoppgaver og god opplæring gjennom bransjens mest omfattende utdanningsprogram!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!

Om arbeidsgiveren
KPMG skaper verdier av kunnskap! Vi har over 920 kunnskapsmedarbeidere i Norge og ca. 145.000 globalt. Via spisskompetanse innen ulike felt, tverrfaglige erfaringer og gode bransjekunnskaper kan vi tilby effektive prosesser og løsninger. Sammen med et aktivt og personlig engasjement i våre kunders problemstillinger, gir vi bedre beslutningsgrunnlag, med ny verdiskapning som resultat. Som en uavhengig og objektiv rådgiver eller revisor kvalitetssikrer vi økonomisk informasjon og vurderer virksomheters risiki og muligheter. KPMG er kjent for sin evne til å håndtere vanskelige utfordringer - uansett hvor i verden de måtte oppstå. Vi har en konkret tilnærming til problemløsning. Vi kombinerer markedsmessig, forretningsmessig og teknisk ekspertise med en sterk motivasjon om å levere løsninger som fungerer i praksis.

Våre medarbeidere har en offensiv, inkluderende og generøs holdning, med vilje til nyskaping. Vi respekterer hverandre, søker fakta og formidler innsikt. Vi har fokus på vekst, engasjerer oss i samfunnet og fremfor alt - vi står for integritet! Samlet gjør dette KPMG til "framtidens organisasjon"!

Tør DU vokse med oss?

Les mer om dine muligheter i KPMG påwww.kpmg.no! KPMG er også påLinkedIn,Twitter, ogFacebook.
Les mer om KPMG

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi søker energimontører!Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra veibelysning til kraftfulle høyspentlinjer, sørger vi for
04.09.2024 Øvre Eiker
Vi ser etter deg som vil jobbe med forebyggende sikkerhet i våre bygge- og anleggsprosjekter. Prosjektene spenner seg bredt fra
14.08.2024 Målselv
Vi er på utkikk etter en positiv og engasjert tannhelsesekretær til teamet vårt, som trives med å jobbe tett på
08.08.2024 Stord
Til Nettpartners driftssenter søker vi deg som ønsker å jobbe med dokumentasjon. Du må være klar for en hektisk hverdag
15.08.2024 Fredrikstad
Vil du bli vår ny renholder/ renholdsoperatør på Bardufoss?Forsvarsbygg har nå 4 ledige faste stillinger, som renholder i stillingskode 1129/ renholdsoperatør
12.08.2024 Målselv
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
11.08.2024 Sarpsborg
Er du en elektriker som brenner for faget og ønsker å være i forkant med teknologisk utvikling? Da kan Helset
Fortløpende Bærum
Er du en lærling som er ivrig etter å lære og vokse innen elektrofaget? Hos Helset Elektro får du muligheten
Fortløpende Bærum
Vis alle 28.754 ledige stillinger

Fakta om KPMG