<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Prosjektleder - Jernbane

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker en dyktig prosjektleder som ønsker å forbedre fremtidens jernbaneinfrastruktur. Dette er en unik mulighet til å lede prosjekter som strekker seg langs hele Norges jernbanenett. Vi ønsker å skape skinnegående ferdsel til glede for alle som elsker å reise og oppleve den vakre norske naturen.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver

Hverdagen som prosjektleder hos oss vil være en kombinasjon mellom gjennomføring av prosjekter innenfor bygging og rehabilitering av spor, drenering, tunnelvedlikehold og fjellsikring langs jernbanen.

Dine hovedoppgaver vil være å sikre fremdriften i prosjektene sammen med anleggsledere og andre prosjektfunksjoner. Du har god kommersiell forståelse og har ansvar for sunn økonomi i prosjektene. Du skal være en pådriver for å sikre at kravene til kvalitet, HMS-standard, klima og miljø blir oppfylt i henhold til Veidekkes og oppdragsgivers retningslinjer.
Du blir kontaktleddet mellom byggherre, leverandører og prosjektet i den daglige driften. Stillingen innebærer jevnlig reising til prosjekter, med fleksibilitet i arbeidstid.

 

Kvalifikasjoner

Du har erfaring fra prosjektledelse, gjerne innen bygg- og anleggsbransjen. Du har gjerne en ingeniørutdanning (bachelor eller høyere). Du har god forståelse for kontrakter og god økonomisk innsikt for å vurdere kost/nytte i prosjektene.

 

Profil

Vi ser etter deg som er forretningsorientert og motivert av å oppnå resultater i prosjektene. Du forstår viktigheten av å sette sammen det rette teamet og har en praktisk tilnærming til oppgavene. Du tar initiativ, er involverende og er ikke redd for å ta avgjørelser. Struktur og systematikk er naturlige egenskaper hos deg.

 

Vi tilbyr

Som prosjektleder får du muligheten til å lede prosjekter langs hele Norges jernbanenett. Vi gir deg ansvar og utfordringer som vil utvikle deg faglig. Vi investerer i våre ansatte og du vil få muligheten til å delta på interne og eksterne kurs. 

Vi tror på et positivt arbeidsmiljø hvor alle stemmer blir hørt. Hos oss er det rom for å være seg selv og bidra til et godt fellesskap. Vi tar vare på våre ansatte og tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger.

Veidekke tilbyr et aksjeprogram for våre ansatte. I dag eier våre ansatte halvparten av om lag 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Bli med oss og skap ny infrastruktur! 

Velkommen med din søknad.

 

Kontakt

Ole Kristian Fløystad

993 80 532

Søknadsfrist: 26.05.2024

Sted: Oslo/hele landet

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 22
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 23
  2024
  9 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 24
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker med fast jobb
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
19 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Om stillingenVi søker en fremoverlent og erfaren leder med god driv, relevant kompetanse, motivasjon og evne til å lede dyktige
04.08.2024 Oslo
Grande Entreprenørs viktigste ressurs er de ansatte! Nå har du sjansen til å være med å utvikle Nord-Trøndelags største og
25.07.2024 Verdal
I GK drives vi av å utvikle, bygge, og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett
27.06.2024 Stavanger
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Ønsker du å lede våre rehabprosjekter? Har du erfaring med ventilasjon, elektro eller rør og ser etter en ny mulighet?
28.07.2024 Tromsø
Trives du med praktisk arbeid og har en interesse for tekniske fag? Bli en del av Team GK! GKs avdeling
11.08.2024 Bergen
Liker du å jobbe med salg og tekniske fag? I GK drives vi av å levere gode tekniske løsninger som
11.08.2024 Trondheim
GK Bodø utvider teamet på byggautomasjon! GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte i divisjonen. Hos oss vil
11.08.2024 Bodø
Vis alle 37.495 ledige stillinger

Fakta om Veidekke