<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Veidekke Prosjekteringsleder

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Som prosjekteringsleder skal du omdanne faglig kunnskap til prosjektrelevante leveranser, gjennom involvering og samarbeid.

Din erfaring kan gjøre en forskjell! Ta din ekspertise til nye høyder som prosjekteringsleder hos Veidekke Anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2300 ansatte, hvorav 1300 fagarbeidere og 1000 funksjonærer.

 

 

Prosjekteringsleder hos Veidekke Anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører, og hos oss blir du en del av et selskap som verdsetter engasjement, vinnervilje og en uformell omgangstone. Vi jobber med spennende prosjekter over hele landet og er stolte av å ha et kompetent fagmiljø.

Vi opplever vekst i markedet og søker nå en dyktig prosjekteringsleder til vår enhet for Produksjon- og prosessledelse. I denne rollen vil du lede prosjekteringsteamet på et av våre mange spennende prosjekter rundt om i landet. Kontorsted vil variere, og pendling vil være nødvendig.

 

Viktige ansvarsområder og arbeidsoppgaver

 • Lede og organisere prosjekteringsteamet i henhold til Veidekkes krav og strategi.
 • Sørge for at prosjekteringen oppfyller kontraktens tekniske og kvalitative krav.
 • Sikre at prosjekteringsgrunnlaget er innenfor prosjektets kalkyle og fremdriftsplan.
 • Ansvar for kontrahering av rådgivere og konsulenter.
 • Økonomisk oppfølging og rapportering for prosjekteringsområdet.
 • Identifisere og følge opp prosjektets usikkerheter.
 • Bidra til kundetilfredshet og utvikling av langsiktige relasjoner med kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

 

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning. 
 • Minimum 10 års relevant arbeidserfaring innen prosjektering fra bygg og anlegg.
 • Solid fagkunnskap om relevante lover, forskrifter, standarder og prosesskoden.
 • God kunnskap om produksjon for å sikre et byggbart prosjekteringsgrunnlag.
 • Kjennskap til Lean og VDC i prosjekteringsprosessen.
 • God økonomisk forståelse samt forretnings- og strategisk forståelse.
 • Gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner.

 

Din profil

Du er analytisk, strukturert og systematisk. Du har gode samarbeidsevner og evner å kommunisere effektivt med ulike typer mennesker. Du trives med å håndtere komplekse problemstillinger og kan se sammenhenger mellom ulike fagområder. Som person er du løsningsorientert og motivert for å skape effektive og sikre produksjonsprosesser. Du er ydmyk for tilbakemeldinger og har samtidig evnen til å gi konstruktive tilbakemeldinger. For å lykkes i denne rollen, må du også være sosialt smidig og ha en genuin interesse for å bidra til effektivitet og kvalitet i prosjektbasert produksjon.


Kjekt å vite

Hos Veidekke blir du del av et ledende fagmiljø som er opptatt av løse prosjekter sammen. Veidekke tar din faglige og personlige utvikling på alvor. Dersom det er områder du ikke behersker eller ønsker å lære mer om, vil Veidekke sikre at du får nødvendig opplæring. Involvering og tillit er - og har alltid vært - grunnfjellet i Veidekkes kultur. Solide team med lidenskap skaper merverdi for Veidekkes kunder. 

Veidekke Anlegg er en mobil virksomhet med prosjekter over hele landet. Det er med andre ord ikke avgjørende hvor i Norge du er bosatt, men stillingen som prosjekteringsleder er en nøkkelrolle som krever tilstedeværelse i prosjekt.

Hos Veidekke får du konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, en rekke velferdsgoder, egen bedriftshelsetjeneste og bedriftshytter. Som ansatt får du også mulighet til å bli medeier i selskapet gjennom et aksjeprogram. I dag eies nær 15% av aksjene i selskapet av ansatte, noe som er unikt blant store selskaper i Norge.

SØK PÅ STILLINGEN HER

 

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

 • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
 • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
 • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 22
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 23
  2024
  9 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 24
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
19 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Om stillingenVi søker en fremoverlent og erfaren leder med god driv, relevant kompetanse, motivasjon og evne til å lede dyktige
04.08.2024 Oslo
Grande Entreprenørs viktigste ressurs er de ansatte! Nå har du sjansen til å være med å utvikle Nord-Trøndelags største og
25.07.2024 Verdal
I GK drives vi av å utvikle, bygge, og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett
27.06.2024 Stavanger
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Som landets største aktør innen byggautomasjon vil du som prosjektleder
07.07.2024 Tønsberg
Ønsker du å lede våre rehabprosjekter? Har du erfaring med ventilasjon, elektro eller rør og ser etter en ny mulighet?
28.07.2024 Tromsø
Trives du med praktisk arbeid og har en interesse for tekniske fag? Bli en del av Team GK! GKs avdeling
11.08.2024 Bergen
Liker du å jobbe med salg og tekniske fag? I GK drives vi av å levere gode tekniske løsninger som
11.08.2024 Trondheim
GK Bodø utvider teamet på byggautomasjon! GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte i divisjonen. Hos oss vil
11.08.2024 Bodø
Vis alle 37.496 ledige stillinger

Fakta om Veidekke