<  
>  

AIESEC

NGO - Ikke-statlige organisasjoner

AIESEC er verdens største frivillige organisasjon drevet av unge og finnes i dag i over 120 land og territorier. Vårt hovedfokus er å tilby en plattform for unge menneskers lederskapsutvikling. Det går vived å  tilbyr muligheten til å delta i internasjonale praktikantstillinger, få erfaring innenfor lederskap og delta i et globalt læringsmiljø. AIESEC er drevet av unge, for ungu, og har utviklet lederskap i Norge siden 1948. 

Vi tilbyr frivillige intership i NGOer og oppstartsbedrifter, samt betalte internship hos etablerte bedrifter over hele verden. 

Opplev et annet land med AIESEC!

 

Vår Visjon:

Peace and fulfillment of humankind's potential 

Antall ansatte:

5 heltidsansatte og 70 medlemmer i AIESEC Norge. 

Fakta om AIESEC
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i AIESEC
Jobbmuligheter i AIESEC

AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.

The Nour Project:

Formålet med dette programmet er å bygge broer mellom vestlig og arabisk kultur. Utforsk hava den Arabiske kulturen har å by på ved å reise til Tunisi eller Bharain. Her vil du jobbe frivillig i en organisasjon eller institusjon og komme i kontakt med loklbefolkningen. Du vil også utføre et privat prosjekt der du på en kreativ måte jobber med det du har lert slik at andre i Norge kan lære mer om den arabiske kulturen gjennom deg. Prosjektet vare mellom 6-8 uker der du vil bo sammen med andre frivillige fra hele verden.
Les mer på www.aiesec.no/nour 

Travel With Purpose to Latin America: 

Ved å delta I dette programmet har du mulighet til å arbeide frivillig i et av våre lokale utviklingsprosjekter i Brazil eller Mexico. Her finner du prosjekter knyttet til FNs bærekraftsmål nr. 3: God helse, nr. 4: kbalitets utdanning, nr. 15: Livet på Land og nr. 17: Pratnersjkap for målene. Formålet er å tilby unge mennesker en kulturell opplevelse der de gis mulighet til å personlig utvikling og få verdifull erfaring. 
Les mer på: www.aiesec.no/travel-with-purpose 

Global Talent:

Formålet med dette programmet er å tilby nyutdannede studenter en mulighet til å sette i praksis sine akademiske ferdigheter og praktisere det som de har lært på skolen gjennom å være praktikant i en bedrift i utlandet. AIESEC ønsker gjennom dette programmet å tilrettelegge for en internasjonal opplevelse med mulighet for personlig og profesjonell utvikling. Deltakende bedrifter er samarbeidspartnere til AIESEC i vertslandet, enten på lokal eller nasjonal nivå. Vi har praktikantstillinger i mange forskjellige arbeidsfelter som blant annet markedsføring, HR, finans, regnskap, salg og kundeservice
Les mer på: https://aiesec.org/global-talent 
Utfosk stilinger her

 

Vi har mange profesjonelle, internasjonale praktikantstillinger samt frivillige muligheter som passer godt for både nyutdannende og unge mennesker med tidligere arbeidserfaring som ønsker å utvide perspektiver og få ny verdifull erfaring i et annet land. 
Mer informasjon: www.aiesec.org  

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

AIESEC tilbyr nylig utdannede muligheten til å dra på praktikantopphold i utlandet for å utvikles personlig og profesjonelt og for og utforske et nytt land. Vi har internasjonale praktikantstillinger for nylig utdannede innenfor fagområder som markedsføring og salg,kundestøtte, økonomi og regnskap og HR. Gjennom dette prosjektet ønsker AIESEC å tilby mulighet for unge mennesker å sette sine akademiske ferdigheter ut i praksis og få deres første internasjonale arbeidserfaring.

Bli kjent med AIESEC

Bildegalleri

Kontaktperson

Nasjonale Kontor

Filmer

Adresse

Chr. Krohgs gate 32, 0186 Oslo