AIESEC

(NGO - Ikke-statlige organisasjoner)

AIESEC er verdens største studentdrevne organisasjon og finnes i dag i 125 land og har tilsammen over 100 000 medlemmer. AIESECs hovedfokus er å tilby en plattform for unge menneskers lederskapsutvikling. Vi tilbyr muligheten til å delta i internasjonale praktikantstillinger, få erfaring innenfor lederskap og delta i et globalt læringsmiljø. Det som gjør AIESEC til en unik organisasjon er den studentdrevne innflytelsesrike opplevelsen som er tilbudt til våre medlemmer. AIESEC er drevet av unge mennesker, for unge mennesker, og tilbyr verdifulle erfaringer til alle våre aktører.

 

  • Våre medlemmer er en del av et spennende og engasjert verdensomspennende nettverk. De har muligheten til å bidra til samfunnsendringer samtidig som de utforsker sin egen visjon for hva de mener er positive virkninger i et samfunn.
  • Vi er støttet av tusenvis av samarbeidspartnerer i hele verden som rådfører seg med AIESEC for å støtte utviklingen av studenter og for å ha tilgang til unge talenter gjennom vårt globale praktikantprogram.
  • Våre alumni er ledere innen deres organisasjoner og lokalsamfunn. De bruker sin erfaring, kunnskap og inspirasjon som AIESEC har gitt dem, til å være aktører for positive endringer i dagens samfunn.

 

Nå har vi tre spennende muligheter ute Global TalentGlobal Citizen og Your Experience, Africa

 

Opplev et annet land med AIESEC!

Visjon

Fred og oppfylle menneskets potensiale.

Antall ansatte

6 heltidsansatte og 150 medlemmer i AIESEC Norge. 

Les mer om AIESEC
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Praktikantopphold i utlandet Internship

AIESEC tilbyr nylig utdannede muligheten til å dra på praktikantopphold i utlandet for å utvikles personlig og profesjonelt og for og utforske et nytt land. Vi har internasjonale praktikantstillinger for nylig utdannede innenfor fagområder som markedsføring og salg,kundestøtte, økonomi og regnskap og HR. Gjennom dette prosjektet ønsker AIESEC å tilby mulighet for unge mennesker å sette sine akademiske ferdigheter ut i praksis og få deres første internasjonale arbeidserfaring.
Antall interns
10 (varierer)
Sted
Utlandet, Norge
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Adresse

Hoffsveien 48, 0037, Oslo