AIESEC

(NGO - Ikke-statlige organisasjoner)

AIESEC er verdens største studentdrevne organisasjon og finnes i dag i 125 land og har tilsammen over 100 000 medlemmer. AIESECs hovedfokus er å tilby en plattform for unge menneskers lederskapsutvikling. Vi tilbyr muligheten til å delta i internasjonale praktikantstillinger, få erfaring innenfor lederskap og delta i et globalt læringsmiljø. Det som gjør AIESEC til en unik organisasjon er den studentdrevne innflytelsesrike opplevelsen som er tilbudt til våre medlemmer. AIESEC er drevet av unge mennesker, for unge mennesker, og tilbyr verdifulle erfaringer til alle våre aktører.

 

  • Våre medlemmer er en del av et spennende og engasjert verdensomspennende nettverk. De har muligheten til å bidra til samfunnsendringer samtidig som de utforsker sin egen visjon for hva de mener er positive virkninger i et samfunn.
  • Vi er støttet av tusenvis av samarbeidspartnerer i hele verden som rådfører seg med AIESEC for å støtte utviklingen av studenter og for å ha tilgang til unge talenter gjennom vårt globale praktikantprogram.
  • Våre alumni er ledere innen deres organisasjoner og lokalsamfunn. De bruker sin erfaring, kunnskap og inspirasjon som AIESEC har gitt dem, til å være aktører for positive endringer i dagens samfunn.

 

Nå har vi tre spennende muligheter ute Global TalentGlobal Citizen og Your Experience, Africa

 

Opplev et annet land med AIESEC!

Visjon

Fred og oppfylle menneskets potensiale.

Antall ansatte

6 heltidsansatte og 150 medlemmer i AIESEC Norge. 

Les mer om AIESEC
Logg inn for å få full tilgang

Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i AIESEC

AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.

Global Talent:

Formålet med dette programmet er å tilby nyutdannede studenter en mulighet til å sette i praksis sine akademiske ferdigheter og praktisere det som de har lært på skolen gjennom å være praktikant i en bedrift i utlandet. AIESEC ønsker gjennom dette programmet å tilrettelegge for en internasjonal opplevelse med mulighet for personlig og profesjonell utvikling. Deltakende bedrifter er samarbeidspartnere til AIESEC i vertslandet, enten på lokal eller nasjonal nivå. Vi har praktikantstillinger i mange forskjellige arbeidsfelter som blant annet markedsføring, HR, finans, regnskap, salg og kundeservice.

Global Citizen: 

Ved å delta I dette programmet gis unge mennesker en mulighet til å arbeide frivillig i et av våre lokale utviklingsprosjekter i ønsket vertsland. Formålet er å tilby unge mennesker en kulturell opplevelse der de gis mulighet til å personlig utvikling og få verdifull livserfaring. Våre prosjekter, i regi av AIESEC lokallag i vertslandene, kan både være arrangert av AIESEC eller i andre organisasjoner.

Mer informasjon: www.aiesec.no

Vi har mange profesjonelle, internasjonale praktikantstillinger samt frivillige voluntær muligheter som passer godt for både nyutdannende og unge mennesker med tidligere arbeidserfaring som ønsker å utvide perspektiver og få ny verdifull erfaring i et annet land. 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

AIESEC tilbyr nylig utdannede muligheten til å dra på praktikantopphold i utlandet for å utvikles personlig og profesjonelt og for og utforske et nytt land. Vi har internasjonale praktikantstillinger for nylig utdannede innenfor fagområder som markedsføring og salg,kundestøtte, økonomi og regnskap og HR. Gjennom dette prosjektet ønsker AIESEC å tilby mulighet for unge mennesker å sette sine akademiske ferdigheter ut i praksis og få deres første internasjonale arbeidserfaring.

Les mer om jobbmuligheter i AIESEC

Praktikantopphold i utlandet Internship

AIESEC tilbyr nylig utdannede muligheten til å dra på praktikantopphold i utlandet for å utvikles personlig og profesjonelt og for og utforske et nytt land. Vi har internasjonale praktikantstillinger for nylig utdannede innenfor fagområder som markedsføring og salg,kundestøtte, økonomi og regnskap og HR. Gjennom dette prosjektet ønsker AIESEC å tilby mulighet for unge mennesker å sette sine akademiske ferdigheter ut i praksis og få deres første internasjonale arbeidserfaring.
Antall interns
10 (varierer)
Sted
Utlandet, Norge
Les mer

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Adresse

Hoffsveien 48, 0037, Oslo