Ungt Entreprenørskap

Non-profit -/ interesseorg.

Ungt Entreprenørskap (UE) er en landsomfattende, ideell organisasjon som i samspill med skoleverket, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og ungdoms kreativitet, skaperglede og tro på seg selv.

Les mer om Ungt Entreprenørskap
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ungt Entreprenørskap skal inspirere unge til å tenke nytt og til å skape verdier

Ledige stillinger hos Ungt Entreprenørskap

Det er dagens unge som skal skape framtidens verdier, arbeidsplasser og et bærekraftig samfunn. Gjennom entreprenørskap i utdanningen får barn og unge øve på samarbeid, ideutvikling og nyskaping. Samtidig øker læringsutbytte, skaperglede og motivasjon på skolen.Vi ser etter en glødende engasjert, strukturert og erfaren nettverksbygger med høyere utdanning. Du forstår utdanningssystemet og er en ypperlig formidler.Vi søker etter rådgiver i 2 år med mulighet for forlengelse. Oppstart snarest eller etter avtale.Vår nye medarbeider skal være med å implementere nye prosjekter og videreutvikle entreprenørskapsaktivitet i grunnskolen i Bergen og omegn.Dette vil bli noen av dine oppgaver:Markedsføre pedagogiske program og læremateriell i grunnskolenHa nær kontakt med skoleledelse og lærerePlanlegge, tilrettelegge og sørge for gjennomføring av UEs programmer for 1.-10. trinnInitiere og videreutvikle organisasjonens samarbeid med næringslivet, skoleverket og andre relevante aktører i regionenPlanlegge og organisere arrangementer, holde kurs og undervisning i UEs programmerBygge entreprenørskapskompetanse, og samtidig øke elevenes skaperglede, trivsel og læringsutbytte gjennom praktisk læringInspirere skoler til å jobbe med entreprenørskap og bidra til at elevene utvikler kreativitet, nytenkning og blir motivert til å skape verdier Vi tilbyr:En morsom og inspirerende arbeidsplass med gode lagspillereEt sterkt, landsdekkende fagmiljøEn variert, utfordrende og utviklende arbeidshverdagLønn etter avtaleFor å lykkes i rollen, bør du ha:Praktisk erfaring og utdanning innen pedagogikkErfaring, interesse for bærekraft og gjerne utdanning innenfor fagfeltet innovasjon og entreprenørskap.God struktur, gode logistikkevner og kvalitetsorientertGode norskkunnskaper, muntlig og skriftligGod kjemi med både elever, lærere, arbeids- og næringslivUtadvendt, uredd, en god formidler og ydmyk - i sin beste kombinasjonAmbisiøs, selvgående, initiativrik og handlingsorientert. Rett og slett en "gjennomfører"Kontorsted: Bergen. Stillingen rapporterer til daglig leder.Ønsker du å jobbe med oss?Send din søknad med og CV til gry.saeterdal@ue.no innen 25. februar 2019. Spørsmål kan rettes til daglig leder Gry Sæterdal på telefon 90105212 Krav(kvalifikasjoner) pedagokikk innovasjon og entreprenøskap Epost: gry.saeterdal@ue.no Adresse: BERGEN Web: https://ue.no/hordaland90105212
25.02.2019 Bergen

Rekrutteringskalender

  • FEB 25
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Norgesmesterskap for Studentbedrifter 2018
Vet du hva vi skal leve av i fremtiden? Ikke vi heller. Men vi vet hvem… Innovatører trengs overalt!

Adresse

Postboks 5250 Majorstua 0303 OSLO