<  
>  

Sporveien

Eiendom / Eiendomsmegling, Transport / Distribusjon / Logistikk, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivreiser og frakter årlig 200 millioner reisende med sine transportmidler. Sporveien leverer gjennom sine 3 200 ansatte og datterselskapene Sporveien Trikken og Sporveien T-banen og Unibuss, T-bane, trikk og busstransport i Oslo og Akershus.

I tillegg forvalter og vedlikeholder Sporveien den skinnegående infrastrukturen, vognparken av trikker og T-baner, T-banestasjoner, bussanlegg og en rekke annen eiendom knyttet til kollektivtrafikken i Oslo-regionen.

Sporveien har i tillegg ansvaret for blant annet modernisering av Kolsåsbanen, Lambertseterbanen og Grorudbanen. Alle tre er milliardprosjekter som skal sikre bedre kollektivtrafikk i fremtiden. Sporveien leverer også flybussruter, ekspressbussruter og turbusstilbud en rekke steder i Norge.

I Oslo og Akershus er Sporveien leverandør til Ruter AS som, som planlegger, samordner og kjøper inn kollektivtjenester for Oslo og Akershus og tilbyr dette til de reisende.

Sporveien er et produksjonskonsern som eies 100 prosent av Oslo kommune.

Les mer
Fakta om Sporveien
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Lærling i Sporveien Lærlinger

Har du lyst til å være en del av pulsen av Oslo? Er du opptatt av miljø og ønsker å delta på spennende prosjekter som direkte påvirker kollektivtransporten i Oslo? Vil du trives med å jobbe i en fremtidsrettet bedrift? Er svarene på dette ja – så kan en lærlingplass i Sporveien være noe for deg. Sporveien ser det som en svært viktig oppgave å tilby lærling- og praksisplasser for å utdanne nye fagarbeidere til bedriften. Vi er en godkjent lærlingebedrift og tar inn 8-10 nye lærlinger per år. Fagene som vil være relevante for oss er banemontør, telekommunikasjonsmontør, signalmontør, elektriker, industrimontør og togelektriker. Hos oss får du praktisert teorien, samtidig som du bidrar samfunnsnyttig fra første dag. Å jobbe i Sporveien Oslo, innebærer å arbeide i et miljø hvor verdiene Pålitelig-Engasjert-Samhandlende står i fokus. Rekruttering av nye lærlinger Annonsering av ledige lærlingplasser skjer via vår hjemmeside samt på andre relevante nettsteder.  Hvem kan søke om lærlingplass? Opptakskravene for å bli tatt inn som lærling er relevant 2 årig videregående utdannelse iht ønsket fagretning. Se også våre utlyste stillinger på www.sporveien.com  Som lærling forventes det at du har kunnskap om og systemforståelse for det relevante fagområde du skal jobbe med. Som lærling i Sporveien får du ofte ansvaret for store og utfordrende arbeidsoppgaver som krever selvstendighet og evne til å samarbeide med andre faggrupper. Vi ønsker oss lærlinger som er engasjerte, lærevillige og interesserte i faget sitt. I tillegg til de formelle kravene vektlegger vi at du har lite udokumentert fravær og gode karakterer. Til flere av stillingene kreves også at man gjennomfører og består vår helsekontroll. Læretiden vil variere mellom 2 og 2,5 år og avsluttes med en skriftlig eksamen før man avlegger en praktisk fagprøve. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Hvorfor skal du velge oss? Som lærling i Sporveien får du tett oppfølging av veilederne dine og du vil arbeide sammen med erfarne fagarbeidere. Under hele læretiden vil du bli fulgt opp av Opplæringskontoret for jernbanesektoren. Opplæringskontoret har sammen med oss som oppgave å se til at opplæringen du får er i henhold til opplæringsloven. Kvalitetsstyringssystemet i Sporveien inkluderer styringssystemer for kontinuerlig forbedring av kvalitet og sikkerhet. Sporveiens målsetting er å være en ledende bedrift på området arbeidsmiljø i 2016. Som lærling i Sporveien tilbys du: Muligheter for faglig- og karrieremessig utvikling og utfordrende arbeidsoppgaver. Et arbeidsmiljø som legger vekt på trivsel med takhøyde, mangfold og humor Trimrom, treningsstøtte og muligheter for å være med på mange sportslige aktiviteter Frikort for kollektivreiser i Oslo på Ruters linjer Muligheter for fast ansettelse etter bestått fagprøve
Antall lærlinger
10 (varierer)
Sted
Oslo
Les mer

Bildegalleri

Filmer

Adresse

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte rekruttering@sporveien.com