<  
>  

Sporveien

Eiendom / Eiendomsmegling, Transport / Distribusjon / Logistikk, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. I datterselskapene Sporveien Trikken, Sporveien T-banen og Unibuss ble det i 2018 gjennomført 275 millioner enkeltreiser.

Konsernet har om lag 3800 ansatte og det er stor variasjon i stillinger, oppgaver og roller. Våre stillinger spenner fra fører, vedlikeholdsarbeid, teamleder i drift, til analyse, administrasjon og forretningsutvikling. Det er stor mulighet til intern karriere, ettersom man gjerne kan vokse og søke nye utfordringer på tvers.

Sporveien eier, utvikler og forvalter infrastrukturen knyttet til T-bane og trikk - det vil si skinner, stasjoner, tuneller, baser, bygninger og signalanlegg.  Konsernet har også et helhetlig ansvar for driften av kollektivtrafikken, inkludert vedlikehold og oppgraderinger av vogner, skinner og annen infrastruktur. Sporveien er 100 prosent eid av Oslo kommune.

Vårt samfunnsoppdrag er å skape mer kollektivtrafikk for pengene. Det betyr å frakte flest mulig fornøyde passasjerer dit de vil - raskt, trygt og til minst mulig kostnad for samfunnet og miljøet. Det er et oppdrag vi tar på stort alvor.

Fakta om Sporveien
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1875
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee

Traineeprogram i Sporveien

En unik mulighet! Traineeprogrammet går over to år med fire utplasseringsperioder på 6 måneder. Traineene blir utplassert i flere av
Antall traineer
4
Sted
Oslo

Lærlingordninger

Lærling i Sporveien

Har du lyst til å være en del av pulsen av Oslo? Er du opptatt av miljø og ønsker å
Antall lærlinger
10 (varierer)
Sted
Oslo
Bildegalleri

Filmer

Adresse

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte rekruttering@sporveien.com