<  
>  
Stillingsannonse

Veidekke Tømrer og betongarbeider

Søknadsfrist : 01.08.2024
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Håndverkere - tømrer- og betongfaget

 

Hvem ser vi etter?

Valdresbygg er på utkikk etter dyktige håndverkere. Fagbrev er ikke et krav, relevant erfaring kan kompensere for dette. Vi ser etter positive og dyktige håndverkere som har interesse for faget, og et ønske om utvikling!

Vi ønsker at du evner å jobbe selvstendig, effektivt og nøyaktig samtidig som du er en lagspiller og er opptatt av å levere gode resultat sammen med resten av dine kolleger. Våre medarbeidere jobber strukturert og trives med å jobbe med andre!

 

Hvordan vil en vanlig arbeidsdag se ut for deg?

Arbeidsdagen din vil være variert innenfor daglig produksjon knyttet til rehabilitering, ombygging og nybygg. Våre prosjekter varierer i størrelse, lokasjon og varighet. Vi har fokus på å levere godt håndverksmessig arbeid og vi tar som en selvfølge at du har kontinuerlig fokus på HMS i alt som gjøres i det daglige arbeidet. Ingenting er viktigere enn at alle kommer trygge og hele hjem hver dag.

 

Hvorfor Valdresbygg?

Som håndverker hos oss vil du få allsidige arbeidsoppgaver innen tømrer og betongfaget, og blir en av mange dyktige kollegaer hos en av Valdres ledende entreprenører. Hos oss har vi et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med mye engasjement og fokus på å finne gode og fremtidsrettede løsninger sammen.

Som heleid datterselskap til Veidekke Entreprenør AS får du mulighet til eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer gjennom vår ordning for aksjekjøp. Vi har bonusordning, kjøring etter fastlagte satser samt gode pensjons- og forsikringsordninger hos oss. I tillegg er vi gode på kurs og opplæring.

En ansettelse i A/S Valdresbygg betyr også ansettelse i et av Norges ledende entreprenørselskap som har et stort og faglig sterkt miljø hvor vi drar nytte av hverandre.

Har du spørsmål og lurer på om A/S Valdresbygg kan være noe for deg? Ta kontakt for en hyggelig prat! Send inn søknad her.

 

Kontakt

Knut Arne Follinglo

481 16 868

Søknadsfrist: 01.08.2024 

Sted: Valdres 

Om arbeidsgiveren

Veidekke er et selskap bygget på menneskers nysgjerrighet, kompetanse og vilje. Når vi setter oss nye mål, er det alltid med menneskene først. Frem mot 2025 og videre har vi tydelige økonomiske målsetninger, men vi vet at for å nå de målene må vi jobbe med det som påvirker resultatet. Vi kaller det Prestasjon med mening.

Slik dyrker vi prestasjon med mening

  • Vi bygger solide team som skal løse kundenes problem
  • Vi velger å gjøre rett når vi står overfor dilemmaer
  • Vi sikter høyere – hver eneste dag. 

Veidekke skal i årene som kommer ta kloke og modige valg og gjøre tydelige prioriteringer. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse. Sammen med våre kunder og leverandører skal vi ta en aktiv rolle i klimaskiftet slik at vi løser viktige utfordringer og bygger en bedre morgendag – prosjekt for prosjekt.

Les mer om Veidekke

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 01.08.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • FEB 28
    2024
    4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
45 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Fakta om Veidekke