<  
>  

TINE

Industri og produksjon, Merkevarer / Konsumentprodukter

TINE er en ledende, norsk merkevareleverandør som daglig leverer produkter over hele Norge. Hver dag lager vi produkter med lidenskap og kjærlighet til tradisjoner bygget gjennom mange år på en rekke meierier i landet vårt. Vi tar også ansvar for å fremme småskalaproduksjon og mangfold.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i TINE
Jobbmuligheter i TINE

TINE - et sted med mange muligheter

Uansett om du er lærling, markedsfører, matviter, økonom, ingeniør eller vil jobbe med logistikk er det din unike innsikt, motivasjon, samarbeidsevne og skaperkraft som fortsetter å gjøre TINE til en viktig aktør.

HVORFOR VELGE TINE?

TINE eier en komplett verdikjede fra bondegården og til produktene er ute i butikkhyllen. Vår verdikjede gir oss et stort spenn i type stillinger og mulige karriereveier. Dette gir alle TINE-ansatte store muligheter for utvikling innenfor konsernet.

Springbrettet for nyskapning, god kvalitet og skikkelighet ligger i TINE medarbeidernes evne til å verdsetter våre atferdsverdier, vår unike råvare og de reale folkene som skaper arbeidskulturen.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og mange muligheter for personlig og faglig utvikling. Det finnes flere utfordrende karrieremuligheter både i fag- og i lederroller.

TINE lærlingeordning Lærlingordninger

Vil du være med å skape ekte matopplevelser folk vil ha, og jobbe i en høyteknologisk matindustri?
Lærlingordninger
30 (varierer)
Sted
Norge
Les mer

Bildegalleri
Jobbmuligheter (78)
logo
TINE lærlingeordning
En spennende og teknologisk matindustri med læreplasser over hele Norge. TINE har en lang verdikjede og er spredt over hele landet med sine 34 produksjonsanlegg. Vi har behov for forskjellig fagkompetanse, og tilbyr derfor læreplasser i flere fag som gir mange karrieremuligheter. Hvilke fag vi rekrutterer til kan variere fra år til år. De mest aktuelle fagene er: Industriell matproduksjon (IMP) Tekniske fag; Automatiker, industrimekaniker, produksjonsteknikk, industrirørlegger Kjemiprosess Transportfag; yrkessjåfør, logistikk Lærlinger i TINE får utbetalt et års fagarbeiderlønn fordelt på hele læretida.  Les mer her: http://www.tine.no/jobb-i-tine/lærlinger/lærlinger    NB: DETTE ER IKKE EN STILLINGSANNONSE, MEN GENERELL INFORMASJON OM LÆRLING I TINE.

Fakta om TINE

Adresse

TINE SA
Lakkegata 23, 0187 OSLO
Postboks 25
0051 Oslo