TINE

Merkevarer / Konsumentprodukter, Industri og produksjon

TINE er en ledende, norsk merkevareleverandør som daglig leverer produkter over hele Norge. Hver dag lager vi produkter med lidenskap og kjærlighet til tradisjoner bygget gjennom mange år på en rekke meierier i landet vårt. Vi tar også ansvar for å fremme småskalaproduksjon og mangfold.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

TINE lærlingeordning Lærlinger

En spennende og teknologisk matindustri med læreplasser over hele Norge. TINE har en lang verdikjede og er spredt over hele landet med sine 34 produksjonsanlegg. Vi har behov for forskjellig fagkompetanse, og tilbyr derfor læreplasser i flere fag som gir mange karrieremuligheter. Hvilke fag vi rekrutterer til kan variere fra år til år. De mest aktuelle fagene er: Industriell matproduksjon (IMP) Tekniske fag; Automatiker, industrimekaniker, produksjonsteknikk, industrirørlegger Kjemiprosess Transportfag; yrkessjåfør, logistikk Lærlinger i TINE får utbetalt et års fagarbeiderlønn fordelt på hele læretida.  Les mer her: http://www.tine.no/jobb-i-tine/lærlinger/lærlinger  NB: DETTE ER IKKE EN STILLINGSANNONSE, MEN GENERELL INFORMASJON OM LÆRLING I TINE.
Antall lærlinger
30 (varierer)
Sted
Norge
Les mer

Bildegalleri

Fakta om TINE

Adresse

TINE SA
Lakkegata 23, 0187 OSLO
Postboks 25
0051 Oslo