<  
>  

REMA 1000 Bygnes

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos REMA 1000 Bygnes

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene.Den viktigste oppgaven for ferskvareansvarlig er å skape gode handleopplevelser for kundene, med spesielt fokus på ferskvareavdelingen. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, inkluderer jobben blant annet:VarebestillingVareeksponeringBidra til vekst innen ferskvarePlanlegging/gjennomføring av ferskvareaktiviteterGjennomføring av kampanjer i butikkKundekontakt og produktveiledningKassearbeid og annet forefallende arbeidØnskede egenskaper og kvalifikasjoner:Erfaring fra liknende arbeid er en stor fordelKunnskap om og interesse for ferskvarePositiv og offensivMotiveres av å skape gode handleopplevelser for kunden - Vår øverste sjefGode norskkunnskaper muntlig og skriftligDu kan arbeide selvstendig og i teamDu takler hektiske situasjoner med godt humørVi søker etter en voksen person med erfaring fra tilsvarende stillingStillingsprosenenten er i utgangspuntet 80%, men kan diskuteres ved den rette person når andre ansvarsoppgaver og arbeidsoppgaver kan diskuteresVi tilbyr:I REMA 1000 er mulighetene mange for mennesker som tør å gi av seg selv, er positive og selvstendige. Vil du jobbe i en spennende og hektisk bransje hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, anbefaler vi deg å søke stillingen.Vi ser frem til å motta din CV og søknad! Link til søknadsskjema: Send søknad
08.04.2020 Karmøy

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om REMA 1000 Bygnes

Adresse

4250 KOPERVIK