Telia Company Business, NO

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Telia Company Business, NO

Get er et innovativt selskap som er en del av Telia Norge. Sammen er vi blant de største i Norden og Baltikum på TV, bredbånd, mobiltelefon og vi vokser fort innen smarte hjem. I Norge er vi tilsammen over 2500 ansatte som brenner for å skape de beste kundeopplevelsene på tvers av teknologiene våre. Hver dag leverer vi tjenester til over 500 000 hjem og 60 0000 bedrifter, og mer enn fire millioner nordmenn bruker tjenestene til Get og Telia hver dag. Vi har de siste årene vunnet en rekke 'best-i-test-priser' for innovative produkter, brukervennlighet og god service.Supervisor Get CrewDelivery & Get Crew er underlagt Sales Operations og har ansvar for å planlegge, levere og etterbehandle alle Get sine leveranser ut mot storkundene våre Viken-området (Oslo/Romerike/Buskerud og Østfold). Målet er å skape 100 % tilfredse kunder gjennom kvalitet i leveranse, installasjon og oppsalg av våre tjenester.Stillingen rapporterer til Delivery & Get Crew Manager.Generelt ansvar og arbeidsoppgaver:Sikre gode kundeopplevelser gjennom høy kvalitet som utførende part i leveranseprosessenMotivere Get Crew ansatte mot å nå våre målPersonalansvar for Get CrewDaglig oppstartsmøter med teamet før avreise til kundeneSikre opplæring og kunnskapsformidlingStyrke Get Crew som en sekundær salgskanalVære med ute i felt og supportere Get Crew på daglig basisGjennomføre daglig stikkprøver og kontroll av ansatte i felSikre god flyt i logistikk og rydding på lagerUkentlig rapportering på aktuelle KPIVi søker deg som:Er omgjengelig, utadvendt og strukturertHar svært gode samarbeidsevnerHar gode kommunikasjonsevner, er tydelig og effektivEr pålitelig og nøyaktigEr løsningsorientertEr selvgående med høy gjennomføringsevneEr analytiskKvalifikasjoner:Være kjent med produkter og tjenester som Get tilbyrHøyskoleutdanning en fordel, men ikke et kravGode samarbeids- og formidlingsevnerErfaring innenfor service og salgEr selvgående og initiativrikFørerkort er et kravInteressert?Høres dette ut som noe for deg, søk på stillingen!Vil du vite mer om stillingen, ta kontakt med Thomas Horntvedt per tlf 469 63 199 eller per mail thomas.horntvedt@telia.no Adresse: Oslo,0872 Oslo
19.12.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • DES 19
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Telia Company Business, NO

Adresse

4313 SANDNES