<  
>  

Innovasjon Norge

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Våre tjenester og programmer Innovasjon Norge tilbyr tjenester og programmer som skal bidra til å utvikle distriktene, øke innovasjonen i næringslivet over hele landet og profilere norsk næringsliv og Norge som reisemål. *En global organisasjon Innovasjon Norge er en global organisasjon. I tillegg til å være representert i alle fylkene i landet har vi kontor i over tretti land. I land som Innovasjon Norge ikke er representert med kontor, er det større internasjonale nettverk gjennom Norges ambassader. Innovasjon Norge har en rekke prosjekter med andre organisasjoner, og samarbeid med andre aktører innenfor vår virksomhet. *Eierforhold og forvaltning Nærings- og handelsdepartementet er hovedeier av Innovasjon Norge. Selskapet forvalter også midler for Kommunal- og regionaldepartementet, Fiskeri- og kystdepartementet og Landbruks- og matdepartementet.
Fakta om Innovasjon Norge
Vi ser etter
Ledig Stilling
15.10.2023
Steinkjer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Innovasjon Norge

Er du vår nye spesialrådgjevar innan fiskeri? Innovasjon Norge (IN) i Møre og Romsdal  skal styrke vår totale kompetanse innan
05.10.2023 Ålesund
Fra våre kontorer i Trondheim og Steinkjer bidrar Innovasjon Norge Trøndelag årlig med tilskudd og lån på omkring 700 millioner
15.10.2023 Steinkjer
Jobbmuligheter i Innovasjon Norge
Jobbmuligheter i Innovasjon Norge
Innovasjon Norge legger i sin rekruttering vekt på å sikre et mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

Rekrutteringskalender

  • OKT 05
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (47)

Fakta om Innovasjon Norge

Adresse

Innovasjon Norge Pb. 448 Sentrum Akersgata 13 0104 Oslo