<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bane NOR Er du strukturert og liker å jobbe med dokumentasjon og data?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Litt om oss og stillingen

Vi er et team på 4 personer som jobber med Dokumentstyring og FDV i Moss. Skulle du begynne hos oss vil du møte en hyggelig, imøtekommende og sammensveiset gjeng i et godt arbeidsmiljø.

På landsbasis er vi et fagmiljø på 50 kolleger, 35 som jobber med Dokumentstyring og 15 som jobber med FDV, på mange forskjellige lokasjoner. For å møtes på tvers av porteføljene og prosjektene har vi jevnlige samlinger gjennom året. 

I hverdagen vil du møte stor variasjon, både for eget fag, men også ved innblikk i andre fagområder. Du vil i hovedsak jobbe med byggeprosjekter, men vil etter hvert også bli involvert i planfaser.

Utbygging planlegger, prosjekterer og gjennomfører jernbaneprosjekter i hele landet. Dokumentstyring og FDV er en viktig brikke i dette og du vil bli involvert i et eller ved behov i flere prosjekter hos oss. 

Hvis du synes at det høres spennende ut og du i tillegg har en liten svakhet for jernbane er det ganske sannsynlig at vi er en god match! I den nye digitale arbeidshverdagen - kan mye løses på teams, vi kan derfor også tilby deg mulighet til å jobbe noe hjemmefra.

 

Litt mer om selve jobben

Som vår nye dokumentstyrer vil du i hovedsak utøve Dokumentstyring i prosjekt. Du vil også bidra til godt samarbeid med andre i organisasjonen og med eksterne interessenter og samarbeidspartnere. 

Du skal bidra til overlevering av FDV dokumentasjon til Driftsorganisasjonen og vil bli involvert i prosessen med å standardisere måten vi jobber på. Utover det setter vi pris på din kompetanse i teamet, og du vil være en god diskusjonspartner for Dokumentstyringslederen.

 

Litt mer om hvem vi ser for oss

Vi vet ikke hvem du er, enda. Vi ser etter deg som er enten nyutdannet eller har noen års arbeidserfaring innen Dokumentstyring. Du behersker data og trives med å sette deg inn i nye dataverktøy.

 • Ellers håper vi at du er omgjengelig, trivelig og god på samarbeid. 
 • Du kommuniserer godt med de rundt deg, både skriftlig og muntlig, og jobber målrettet og strukturert. 
 • Du er opptatt av kvalitet i dine leveranser, er kundeorientert og vet viktigheten av å bygge gode kunderelasjoner. 
 • Ikke minst er du en man liker å jobbe med fordi du deler kunnskap, erfaringer og informasjon.

Vi håper du søker selv om du ikke kjenner deg igjen i alt dette!

 

Hvorfor skal du velge oss?

 • Hos oss får du rammer som sikrer deg en god balanse mellom jobb og fritid. Du får et arbeidsforhold for tiden vi lever i - med stor grad av frihet til å planlegge og gjennomføre egen arbeidshverdag, fleksibel arbeidstid og sommer- og vintertid, og moderne og sentrale lokaler i Moss. Og selvfølgelig får du betalt lunsjtid.
 • I Bane NOR setter vi faglig utvikling høyt på agendaen. Du vil få en viktig og ansvarsfull rolle med interessante og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. Det er mange muligheter for stor faglig utvikling gjennom interne kurs og andre kompetansehevende tiltak og programmer.
 • Det er også viktig for oss at du får en god start i den nye jobben din. Derfor skal vi sørge for at du får en ryddig onboardingsprosess og god opplæring. Leder og kollegaer vil bistå deg med både fagkunnskap og annet du lurer på. 
 • Blant ansattgodene finner du svært attraktive pensjons- og forsikringsordninger, permisjonsordninger som møter ditt behov, og selvsagt får du personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. 
 • Du vil bli inkludert i et stort sosialt miljø med blant annet et aktivt bedriftsidrettslag i tillegg til andre sosiale og faglige arrangementer. 

 

Kjekt å vite!

Å søke jobb i Bane NOR skal være enkelt. Du trenger derfor ikke å skrive et søknadsbrev - en godt utfylt CV på norsk og dine svar på noen få spørsmål i søknadsprosessen, er det vi ønsker fra deg.

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

 

Vil du sette spor, håper vi du tar kontakt med oss!

Steinar Øien

Seksjonsleder Dokumentstyring og FDV

Mobil: +47 90178188

E-post: steinar.oien@banenor.no

 

Ole-Petter Henriksen

Dokumentstyringsleder

Mobil: +47 48223535

E-post: ole-petter.henriksen@banenor.no

Om arbeidsgiveren

Hos oss møter du ambisiøse kolleger som jobber med komplekse utfordringer. Kulturen er preget av tverrfaglig samarbeid og et stort engasjement for jernbanen.

Vår største ressurs er menneskene som jobber her. Vi vet at mangfold bidrar til å skape resultater, og at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere.

Kulturen er skapt gjennom tett tverrfaglig samarbeid og høyt engasjement, fra folk med mange med forskjellige bakgrunner. Samtidig er det viktig at livet har plass til både arbeid og fritid. Jobben vi gjør er viktig for samfunnet, og arbeidet skal utvikle og glede - ikke slite oss ut.

 

Alle er velkommen!

Vi føler oss trygge på at du vil møte likesinnede hos oss, og vi ønsker å styrke vårt mangfold og inkluderingsarbeid.

Hos oss er alle velkommen uansett legning, kjønn, religion og alder. Hos oss skal du kunne være like mye deg selv som hjemme. Det vi har til felles er engasjementet for jernbanens fremtid.

 

Mangfolds- og inkluderingsarbeid

Våre ledere deltar på kurs med stort fokus på mangfoldsledelse. De skal følge våres lederprinsipper, og ta aktivt del i arbeidet med inkludering og mangfold. Det er en jobb vi ønsker at hele samfunnet skal engasjere seg i. 

 

Inkluderende arbeidsliv

IA-avtalen (Inkluderende arbeidsliv) er en intensjonsavtale mellom regjeringen, arbeidstakernes og arbeidsgivernes foreninger. Målet er å forebygge sykefravær og hindre at folk faller ut av yrkeslivet. 

Dette gjøres gjennom å kartlegge ansattes behov og organisere arbeidsplassen, slik at vi kan planlegge og gjennomføre tiltak. Slik tilrettelegger vi for større mangfold og gode arbeidsplasser.

Les IA-avtalen om inkluderende arbeidsliv på regjeringen.no. (åpnes i ny fane)

 

Dilemmatrening, etikk og nulltoleranse 

Våre medarbeidere tar stadig obligatoriske kurs i dilemmatrening. Det skal bidra til å ivareta våre verdier. Vi handler etter retningslinjer for nulltoleranse mot mobbing, trusler, og trakassering.

Vi ønsker å stadig bedre måten vi jobber på. Vi skal være flinke til å utfordre hverandre, så vi sikrer fokus på inkludering og støtter opp om mangfoldet vi ønsker på jobb.

 

Ansattgoder 

Vi kan tilby en rekke ansattgoder, som blant annet: 

 • Fleksibilitet rundt arbeidstid og hjemmekontor
 • Sommertid 15. mai til 14. september
 • Gode pensjonsordninger med høye sparesatser
 • Konkurransedyktige bank- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler med sentral beliggenhet
 • Personalbillett med GoAhead, SJ NORD og VY's tog

 

Les mer om Bane NOR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 27
  2024
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 28
  2024
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 29
  2024
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 31
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 02
  2024
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Looking for entry-level opportunities
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
33 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 22.594 ledige stillinger

Fakta om Bane NOR