<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Aker Solutions Do you want to play a role in the transition to sustainable energy production?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hos Aker Solutions er vi forpliktet til å hjelpe energiindustrien og det bredere samfunnet (#PowerTheChange) mot en lavkarbon-fremtid. Vi er endringsorienterte og problemløsere med mer enn 180 års erfaring. Ambisjonene våre er høye. Innen 2030 vil fornybar energi og lavkarbonløsninger for olje og gass utgjøre to tredjedeler av vår virksomhet.

Vil du være med på å drive denne omstillingen?

Vannkraft er et stort satsningsområde i denne omstillingen hvor vi leverer anerkjente produkter som Kværner turbiner og Hymatek styringssystemer. Hos oss får du ta del i hele livsforløpet for våre høyteknologiske produkter mot vannkraft, fra første skisse til ferdig installert produkt. Vi designer, utvikler, prosjekterer og leverer produkter som turbiner, regulatorsystemer, kontrollanlegg med mer. For å få dette til er vi avhengige av et høyt kompetansenivå og er stadig på utkikk etter de beste hodene.

Vi er midt i en stor vekst- og utviklingsfase for våre produkter innen kontrollanlegg og regulering av vannkraftverk og søker derfor etter en Produktleder for våre kontroll- og reguleringssystemer . Produktene turbinregulator, magnetisering og kontrollanlegg leveres som prosjektleveranser til våre kunder. For å sikre at disse leveransene er vi avhengig av en godt forvaltet teknologi bestående av hardware, software og dokumentasjon. Produktlederen skal sørge for at vi tilpasser og utvikler våre produkter i henhold til behovene for fremtidens kraftsystemer. Vi tilbyr gode muligheter for faglig utvikling, forbedring av og mulighet for å videreutvikle markedsledende tekniske løsninger.

Arbeidsted: Aker Solutions har eget, snart nyoppusset verksted for vannkraft på Tranby samt underleverandører i en rekke land i Europa og Kina. Kontoret er lokalisert enten på Bryn/Fornebu eller Tranby. Anleggene er lokalisert både rundt i Norge og internasjonalt.

Arbeidsoppgaver

 • Lede produktutviklingsstrategien og sikre at produktene er i tråd med brukernes ønsker, kundenes verdier og selskapets mål.
 • Lage og vedlikeholde produkt-roadmap, utviklingsplaner og sikre at teknologiske løsninger er i samsvar med markedets behov og krav.
 • Input og eierskap til QA-prosesser relatert til regulator og kontrollanleggsproduktene våre.
 • Gjennomføre og lede utviklingsprosjekter på tvers av produktporteføljen, både software og hardware, inkludert produkteierrolle i gjennomføring av scrum.
 • Delta i salg, marked og prosjektaktiviteter knyttet til produktene.

Bakgrunn og kvalifikasjoner

 • Bachelor- eller mastergrad i ingeniørfag, informatikk eller andre relaterte felt.
 • Motiveres av å lede produktutvikling og produktforbedringer.
 • Erfaring fra produktledelse eller annen ledelse.
 • Erfaring i å utvikle produkt-roadmap og smidige utviklingsmetoder.
 • Utmerkede mellommenneskelige egenskaper og evne til å kommunisere

Flere grunner til å velge Aker Solutions:

 • Du vil få sjansen til å være en del av vår nye, store satsing hvor vi skal levere fornybare løsninger innen vannkraft, tidevann, havvind, karbonfangst og -lagring (CCS), hydrogen, samt kontrollsystemer på tvers av flere teknologier
 • Store muligheter for faglig utvikling for rette kandidater
 • Industriledende teknologi
 • Konkurransedyktig lønn og ytelser med gode pensjons- og forsikringsordninger samt private helsetjenester levert av Aker Care
 • Mulighet for å jobbe eksternt/hjemmefra 1-3 dager per uke
 • Godt arbeidsmiljø

Interessert? Kontakt oss:

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Rolf Erik Smith, Senior Recruiter, NES Advantage Solutions, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Vennligst legg ved CV, følgebrev og karakterutskrift når du søker online

Søknader vil bli behandlet fortløpende, så det er ingen grunn til å vente med å søke

NES Advantage Solutions er Aker Solutions’ globale leverandør av rekrutteringstjenester med ansvar for faste stillinger og vikartjenester

Aker Solutions benytter Semac bakgrunnssjekk på alle kandidater som blir ansatt.

Mangfold og inkludering

Aker Solutions er styrket av sin mangfoldige arbeidsstyrke. Vi sikrer et godt arbeidsmiljø der like muligheter, mangfold og inkludering anses som avgjørende for vår suksess. Vi tror mangfold skaper verdi, tiltrekker seg talenter og gjør livet mer interessant. Vi oppfordrer derfor og tar imot søknader fra ulike bakgrunner knyttet til rase, religion, nasjonalitet, seksuell legning, kjønn, etnisitet, funksjonshemming, alder og mer.
Adresse: Lysaker

Om arbeidsgiveren

Aker Solutions ASA, through its subsidiaries and affiliates ("Aker Solutions"), is a leading global oil services company that provides engineering services, technologies, product solutions and field-life solutions for the oil and gas industry. The Aker Solutions group is organised in a number of separate legal entities. Aker Solutions is used as the common brand/trademark for most of these entities.

Aker Solutions' parent company is Aker Solutions ASA. Aker Solutions employs approximately 14 000 people in about 20 countries.

Aker Solutions is part of Aker (www.akerasa.com), a group of premier companies with a focus on energy, maritime and marine resource industries. The Aker companies share a common set of values and a long tradition of industrial innovation.

Les mer om Aker Solutions

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 26
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 28
  2024
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 30
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 31
  2024
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 01
  2024
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: Ikke spesifisert

Se flere annonser

Aleris Tromsø har nylig flyttet inn i topp moderne lokaler i Stakkevollveien 41. Vi har i dag 3 operasjonsstuer og
Snarest Tromsø
Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har
Snarest Lillesand
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
09.06.2024 Nordreisa
Vi søker en dyktig rådgiver/seniorrådgiver innen fagområdet naturrådgiving.  Vi søker etter deg som har en god grunnkompetanse innen relevant fagfelt, men
30.05.2024 Harstad
Om stillingaDet nasjonale regelverket innan avfall er under omfattande utvikling for å støtte opp om ein sirkulær økonomi og for
02.06.2024 Oslo
Til vår avdeling i Oslo ser vi etter en serviceingeniør innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og
Snarest Oslo
Om oss I Bane Nor har me eitt felles mål – å setja spor me er stolte av, som kan
11.06.2024 Ål
I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet
11.06.2024 Tønsberg
Vis alle 22.789 ledige stillinger

Fakta om Aker Solutions