<  
>  

People er ett fullservice selskap med tjenester innen rekruttering, vikar- og konsulentformidling. People har lokale kontorer over hele landet. Som organisasjon besitter People solid kunnskap om lokale forhold, og dekker samtidig hele landet.

I løpet av 18 år har vi opparbeidert et omfattende nettverk av trofaste kunder og en stor kandidatbase som øker muligheten for god match mellom kandidater og kunder.

People tilbyr tjenester på tvers av bransjer og fagområder.

People har engasjerte rådgivere og medarbeidere med utdanning og lang eraring i bransjen. Dessuten har vi et stort kontaktnett og inngående kunnskap om lokale forhold. Vi ønsker alle å ha et arbeid som engasjerer, og hvor vi trives. Derfor er det ekstra meningsfylt å finne rett jobb til en kandidat, samtidig som det er rett person for kunden. Dette er vår viktigste oppgave og vi brenner for gode resultater.

Alle ansatte i People gjennomgår intern opplæring og testes i områder som HMS, system, rettferdig rekruttering, prosess og lederskap.

 

Fakta om People
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2003
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Alta +31
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos People

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Oslo, Alta, Hammerfest, Harstad, Tromsø, Bodø, Narvik, Trondheim, Molde, Ålesund, Bergen, Stord, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Grimstad, Skien, Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Kongsberg, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Kongsvinger, Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, Bærum, Lillestrøm, Vennesla, Voss

Bli kjent med People

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Key Account Manager

Adresse

Ekebergveien 233