<  
>  

Felleskjøpet

Varehandel / Dagligvare / Butikk, Øvrig

Felleskjøpet består av tre regionale Felleskjøp; Felleskjøpet Agri , Felleskjøpet Rogaland Agder og Nordmøre og Romsdal Felleskjøp. Felleskjøpene samarbeider om fellesselskapene Felleskjøpet Fôrutvikling og Norske Felleskjøp.

De regionale Felleskjøpene er uavhengige juridiske og økonomiske enheter som til sammen dekker hele Norge. Samlet omsetning i 2009 var over 10 milliarder kroner og totalt antall medlemmer er 43 000.

Felleskjøpet er hovedleverandør av driftsmidler til Norsk landbruk. Felleskjøpets hovedmål er å styrke medlemmenes økonomi på kort og lang sikt, gjennom innkjøp foredling, salg og distribusjon av driftsmidler, forbruksartikler og tjenester til landbruket.

Salgsorganisasjon
Vår salgsorganisasjon omfatter hovedområdene butikk, maskin/verksted og kraftfôr/plantekultur. I tillegg til å tilby varer og tjenester til norsk landbruk, satser vi også på andre forbrukergrupper innen områder som hagesektoren og kjæledyr.

Kornhandel, produksjon og distribusjon
Vi har egne produksjons- og distribusjonsfunksjoner for kraftfôr, såvare, gjødsel, plantevern og kornmottak. Kornhandel er også en viktig del av vår virksomhet. Felleskjøpet er markedsleder på mottak av produsentkorn.

Visjon

Felleskjøpet skal være den ledende norske landbruksleverandør med nordiske aktiviteter. Vi skal bidra til å utvikle et effektivt og variert landbruk gjennom å tilby varer, kompetanse og tjenester til fremtidens bonde, bedrifter og forbrukere.

Felleskjøpet skal fremstå med en tydelig kvalitets-, kompetanse- og miljøprofil. Med stadig fokus på vekst og intern utvikling skal vi skape attraktive arbeidsplasser som tiltrekker seg høyt kvalifiserte og engasjerte medarbeidere.

Vårt hovedmål er:
• å bidra til å styrke våre medlemmers økonomi på kort og lang sikt

Derfor har vi klare mål om å utvikle oss og vokse, både innenfor eksisterende og nye virksomheter.

Antall ansatte

2300

Fakta om Felleskjøpet
Vi ser etter
Ledig Stilling
01.11.2023
Drammen
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Felleskjøpet

Som mekaniker hos oss vil du få en variert hverdag med spennende arbeidsoppgaver der ingen dag er lik. Felleskjøpet Agri
15.10.2023 Ålesund
Felleskjøpet er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til
01.11.2023 Drammen
Jobbmuligheter i Felleskjøpet
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi er med på å utdanne landbruksmekanikere, produksjonsmedarbeidere, lærlinger innenfor næringsmiddelindustri og elektro samt selgere til Felleskjøpets butikker.

De aller fleste lærlinger i Felleskjøpet får tilbud om fast stilling etter endt læretid. Uansett har du opparbeidet deg en unik kompetanse fra en av Norges største bedrifter.

Høres dette interessant ut? Vi anbefaler deg i så fall å kontakte ditt lokale opplæringskontor, som videreformidler forespørselen om lærlingeplass til oss i Felleskjøpet.

Følg linken under:
http://www.startsiden.no/skole_og_utdanning/studenter/studieveiledning/opplaringskontor/

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (53)

Fakta om Felleskjøpet

Adresse

Felleskjøpet Agri BA Hovedkontoret Flyporten 2060 Gardermoen