<  
>  
Stillingsannonse

Fagkoordinator Veg – og transportteknologi Statens Vegvesen

Søknadsfrist : 14.08.2022

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen og Veg- og transportteknologi

Har du høye ambisjoner med gjennomføringsevne? Vi har nå en ledig stilling som fagkoordinator i seksjon Veg- og transportteknologi med kontorsted i Drammen. Fagkoordinator skal støtte seksjonsleder i styringen av seksjonen innenfor bla.a områdene mål og resultat, økonomi, informasjonssikkerhet, prosjekt- og prosessledelse mv.

Vi ønsker å supplere vårt team med en nysgjerrig og løsningsorientert fagkoordinator som bidrar til arbeidsflyt, på tvers av ulike brukergrupper og behov på seksjonen. Du må være ansvarsbevisst og komfortabel med å balansere ulike arbeidsoppgaver da mye av arbeidet spenner fra organisering, prosjektoppfølging og samhandling på tvers av etater. Det vil være viktig at kandidaten har erfaring i administrative oppgaver for å møte komplekse og sammensatte behov. Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal trives og føle på mestring, dette er en rolle du skal lære og utvikle deg i.  


Hva er dine oppgaver og ditt ansvar?

Som fagkoordinator vil du jobbe i stor grad prosjektorientert og i utstrakt tverrfaglig samarbeid med faggruppene i seksjon og i Statens vegvesen. Vi søker nå en Fagkoordinator som:

 • Bidrar i seksjonens sentrale utviklingsarbeid  
 • Bistår i interessehåndtering med dertil informasjon- og kommunikasjonsaktiviteter
 • Bistår med forberedelse, koordinering, referatføring og dokumentasjon av interne og eksterne møter
 • Bistår med administrative og tekniske oppgaver for seksjonen. Dette kan for eksempel være
  • Presentasjoner til styringsgrupper
  • Utarbeide modeller/skisser som danner grunnlag for beslutning
  • Rapportering internt og eksternt til politisk ledelse
 • Videreutvikler Veg- og transportteknologi som nyetablert seksjon sammen med teamet

Hvem ser vi etter?

Det er en fordel om du har høyere relevant utdanning fra universitet/høgskole, minimum 3 år. Gjerne innen områdene økonomi og administrasjon, prosjektledelse, strategi, organisasjonsutvikling og ledelse, eller samfunnsvitenskapelige studier med fordypning innen anskaffelsesrett IT.For søkere med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan utdanningskravet fravikes. Vi oppfordrer nyutdannede til å søke.Det er også en fordel med erfaring med Microsoft office (Word, Excel, Powerpoint, Sharepoint) og PowerBI.For å trives og lykkes i denne rollen bør kandidaten inneha noen av disse ferdighetene og egenskapene:

 • Glad i å sette deg inn i detaljer om hvordan ting fungerer, men klarer å heve blikket for å se sammenhenger 
 • En uformell lagspiller som trives i et høyt arbeidstempo
 • Vant til å jobbe i team og tar en koordinerende rolle
 • Analytisk, systematisk, effektiv og god gjennomføringsevne
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Arbeidsoppgavene beveger seg fra detaljnivået over til helhetsperspektivet. Vi ser etter en person med godt humør, stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Dersom du har tatt hele eler deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).


Vi tilbyr:

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver som gjør at du får utvikle deg både faglig og personlig.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • introduksjonsprogram og fadderordning
 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.


Annet om stillingen

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.  Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV - en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker fra disse gruppene, må du oppfylle visse krav. Hvis du tilhører en av disse gruppene, oppfordrer vi deg til å melde fra om dette ved å krysse av for det i jobbsøkerportalen. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk, som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Vi ber om at du registrerer din utdanning og yrkeserfaring i Jobbnorge. Vi ber også om at du vedlegger relevante vitnemål og attester. Legg gjerne ved CV, dersom du ønsker det .

Ønsker du mer informasjon om stillingen?Ta kontakt med seksjonsleder Bjørn Roar Eriksen på tlf. 995 51 946 (NB: seksjonen har fellesferie i hele juli, og det kan ta tid å få svar på dine henvendelser i denne perioden)

Om arbeidsgiveren

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7 500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

Visjon

På veg for et bedre samfunn.

Antall ansatte

7.500

Les mer om Statens Vegvesen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 14.08.2022

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 08
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 10
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 12
  2022
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 14
  2022
  16 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • AUG 15
  2022
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
22 ledige stillinger

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
By joining our team you will have the opportunity to work with tasks related to the Maintenance Management & Reliability
01.08.2022 Flere steder
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Trondheim
Vis alle 23.471 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Fakta om Statens Vegvesen