<  
>  

Oslo Kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Oslo kommune er en av landes største arbeidsgivere med ca 44 000 ansatte. Kommunen utfører tjenester innen helse og sosial, kultur og utdanning, by utvikling, samferdsel og miljø og finansielle oppgaver. Kommunen er i stadig utvikling der effektivisering og endringsprosesser er sentrale begreper. Målet er å være en åpen, fleksibel og moderne kommune. Dette krever allsidig kompetanse og dyktige medarbeidere slik at brukere til en hver tid skal få den hjelp og service de har krav på.
Fakta om Oslo Kommune
Vi ser etter
Ledig Stilling
05.12.2023
Oslo
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Oslo Kommune

Osloregionen IPR dekker 64 kommuner og nær 40 prosent av landets befolkning. Kommunene har samlet seg i Norges største interkommunale
05.12.2023 Oslo
Jobbmuligheter i Oslo Kommune
Jobbmuligheter i Oslo Kommune
Oslo kommune ønsker at våre arbeidsplasser skal preges av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Ledige stillinger publiseres her: http://stillinger.extra.oslo.kommune.no/Default.aspx

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Rekrutteringskalender

  • DES 05
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Jobbmuligheter (133)

Fakta om Oslo Kommune

Adresse

0037 Oslo