Oslo Kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Oslo kommune er en av landes største arbeidsgivere med ca 44 000 ansatte. Kommunen utfører tjenester innen helse og sosial, kultur og utdanning, by utvikling, samferdsel og miljø og finansielle oppgaver. Kommunen er i stadig utvikling der effektivisering og endringsprosesser er sentrale begreper. Målet er å være en åpen, fleksibel og moderne kommune. Dette krever allsidig kompetanse og dyktige medarbeidere slik at brukere til en hver tid skal få den hjelp og service de har krav på.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Oslo Kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4118175284 Presentasjon av stillingen:Linderud skole er en 1-10 skole med ca. 500 elever og vel 100 ansatte, inklusiv aktivitetsskole og byomfattende spesialgrupper.I skoleåret 2017/18 tok vi i bruk iPad som læringsverktøy. Vår visjon er en elevaktiv undervisning der vi bygger elevenes kompetanse til å løse nåværende og fremtidige oppgaver, og mestre utfordringer ved å gi dem kunnskap og ferdigheter.Vi søker etter en konsulent som er serviceinnstilt, datakyndig (gjerne kjennskap til skoleadministrative systemer), effektiv, hyggelig og som kan være med å gjøre en forskjell for både elever og ansatte.ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene er mange og varierte, så du må være fleksibel.Aktuelle arbeidsarenaer er;Unit4 agresso økonomi. Administrativ støtte i fakturakontering og varebestillingUnit4 HR-systemet. Administrativ støtte i variabel lønn og fraværSATS skoleadministrativt systemWebsak. Elektronisk person- og saksarkivBetjene resepsjon og telefonKvalifikasjonerHøyskoleutdanning med bachelor i organisasjon, administrasjon, økonomiErfaring og kompetanse kan erstatte manglende utdanningPersonlige egenskaperVi søker deg som:Er serviceinnstilt og glad i å si "ja"!Er nøyaktig og effektivEr god på Office og liker å lære nye systemerLiker å ta i et tak der du ser det er behovVi tilbyrEt hyggelig arbeidsmiljø med gode, rause kollegaer hvor det er takhøyde og rom for ulikheter.Varierende arbeidsoppgaver med mulighet for utviklingEn veldig koselig administrasjonsfløyOpplæring og kurstilbudParkeringsplass for egen bilLønn etter gjeldende satser og avtaleverk fastsatt av Oslo kommuneKontaktinformasjonInger Solli, Administrativ leder, 90092039, inger.solli@ude.oslo.kommune.noArbeidsstedStatsråd Mathiesens vei 27 0594 OsloSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Oslo kommuneReferansenr.:4118175284 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 30.08.2019
30.08.2019
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Oslo Kommune

Adresse

0037 Oslo