<  
>  

Fugleberg Executive Search AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Fugleberg Executive Search er et rekrutteringsselskap som ble etablert av Thomas Fugleberg i 2020. Selskapet er en del av Fugleberg Gruppen som skal bygge og bestå av en rekke selskaper som har tilknytting til HR og Rekrutterings faget.

Selskapet har med seg erfaring fra en rekke tidligere headhunterbyråer og ønsker å være en foretrukken partner innen rekrutteringsnisjen.

Fugleberg Executive Search sine konsulenter er erfarne ledere fra ulike bransjer og nivåer, som vet hvordan skoen trykker og hvilke utfordringer et selskap har. Vi har derfor har en bred kontaktflate som gjør oss effektive til å finne de rette kandidatene.

Vi har rekruttert et betydelig antall spesialister og ledere til selskaper over hele landet. Gjennom våre prosesser og profesjonelle tilnærming til kandidatene har de fleste av våre kunder gitt oss sin tillitt gjennom flere år.

Vi er opptatt av å bli kjent med våre kunder og deres unike kultur, noe som gjør at vi kan være trygge og profesjonelle i vår presentasjon av dere som oppdragsgiver til kandidater.

Fakta om Fugleberg Executive Search AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2020
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Fugleberg Executive Search AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Hele Norge

Bli kjent med Fugleberg Executive Search AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Fugleberg Executive Search AS

Adresse

Motzfeldsgate 21
0561 Oslo