Oslo Universitetssykehus

Oslo universitetssykehus eies av Helse Sør-Øst og består av de tidligere helseforetakene Aker, Rikshospitalet og Ullevål. Oslo universitetssykehus leverer spesialisthelsetjenester og ivaretar både lands-, regions- og lokalfunksjoner. Sykehuset er landets største med over 20 000 ansatte og har et budsjett på 18 milliarder kroner. Oslo universitetssykehus står for en betydelig andel av medisinsk forskning og utdanning av helsepersonell i Norge.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Oslo Universitetssykehus

Org. nr: - Stillingsident: 4100954113 Presentasjon av stillingen:Vi har ledig vikariat for lege i spesialisering oftalmologi.Øyeavdelingen, Klinikk for hode, hals og rekonstruktiv kirurgi ved Oslo universitetssykehus HF, har nær 250 årsverk og spesialkompetanse innen alle områder av øyefaget.Vi ønsker å være en viktig aktør for utvikling av øyefaget både regionalt og nasjonalt, og har som målsetning å være i front både når det gjelder klinikk, forskning og opplæring/undervisning. Øyeavdelingen har tre nasjonale behandlingstjenester (retinoblastom, medfødt glaukom og rekonstruksjon av medfødte misdannelser i øyeregionen), 1 flerregional (episkleral brachyterapi) og flere ulike regionale funksjoner. De fleste operasjoner gjøres dagkirurgisk og det er totalt ti operasjonsstuer og egen PO-enhet. Sengeposten har 19 senger.Hovedmålet for forskning ved avdelingen er å forbedre forebygging og behandling av øyesykdommer.Vi har særlig fokus på klinisk forskning med stort pasientgrunnlag og høyspesialisert kompetanse, samt translasjonsforskning - klinikknær laboratorieforskning ved Senter for øyeforskning.Søknadsvedlegg for legestillinger, se skjema i Webcruiter under CV og HPR/Legeskjema, skal fylles ut og vedlegges søknaden sammen med attester som dokumenterer relevant tjeneste.ArbeidsoppgaverDelta i rotasjonsordning mellom seksjonene.Stillingen inngår i den til enhver tid gjeldende vaktordning.Tjenestested er Oslo universitetssykehus HF, Ullevål.KvalifikasjonerSøkere må beherske skandinaviske språk og tilfredsstille kravene til å starte et spesialistutdanningsløp i Norge.Relevant erfaring fra øyespesialiteten er en del av vurderingsgrunnlaget.Forskning og fagutviklingsarbeid kan bli vektlagt.UtdanningsretningMedisinPersonlige egenskaperPersonlig egnethet, herunder gode samarbeidsevner og pasientomsorg, vil bli vektlagt.Kriterier slik som ansvarsfølelse, omstillingsvilje, stressmestring, strukturerte vaner, kvalitetssikrete vurderinger og nøyaktighet er ønskelig.Vi tilbyrEt sterkt samlet fagmiljø i hyggelige lokaler ved Kirkeveien 166, Oslo universitetssykehus HFKun søkere som søker elektronisk via Webcruiter vil bli vurdert.KontaktinformasjonAtle Einar Østern, Seksjonsleder, 230 15635ArbeidsstedØyeavdelingen Ullevål 0450 OsloSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Oslo universitetssykehus HFReferansenr.:4100954113 Stillingsprosent: 100% Startdato: 01.11.2019 Sluttdato: 31.07.2020 Søknadsfrist: 08.07.2019
08.07.2019
Har du lyst til å bli del av et stort og spennende fagmiljø for ultralydjordmødre ved Kvinneklinikken, Fødeavdelingen, Svangerskapspoliklinikken, Ullevål sykehus? Vi søker jordmor med ultralydkompetanse til 90% vikariat fra 12.8. - 31.12.2019. Mulighet for forlengelse. Arbeid på dagtid.ArbeidsoppgaverRutineultralyd av gravide i uke 18, oppfølging/henvisning av evt.funn. Evt annet arbeid ved svangerskapspoliklinikken som telefonhenvendelser, CTG-registreringer og timebestillinger kan være aktueltKvalifikasjonerAutorisasjon sykepleierAutorisasjon jordmorGodkjent ultralydutdannelseRelevant praksis og kompetanseUtdanningsretningJordmorUtdanningsnivåHøyskole / UniversitetPersonlige egenskaperGode samarbeidsevner, fleksibel og tilpasningsdyktig, faglig engasjert, jobber selvstendig og ansvarsbevisst, personlig egnethetVi tilbyrLønn etter avtaleFaglig oppdatering og kompetanseutviklingUtviklingssamtalerEt trivelig arbeidsmiljø i stadig utviklingIntern opplæringKontaktinformasjonEllen Johannessen Nesje, Seksjonsleder (jordmor), 22119814 Ragnhild Kinge, Enhetsleder (jordmor), 92434261ArbeidsstedKirkeveien 166 0424 OsloSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Oslo universitetssykehus HFReferansenr.:4100862887 Stillingsprosent: 90% Startdato: 12.08.2019 Sluttdato: 31.12.2019 Søknadsfrist: 28.07.2019
28.07.2019

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Oslo Universitetssykehus

Adresse

0407 OSLO