Forsvaret

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Verden forandrer seg raskt, og Forsvaret gjør det samme. Oppgaven er fremdeles å verne om mennesker og naturressurser, men i dag er vi i enda større grad en mangfoldig arbeidsplass med behov for kompetanse som etterspørres i samfunnet for øvrig.
 
 
​Det er i dag 5 ​000 sivile stillinger og 12 000 militære stillinger i Forsvaret, og resultater fra medarbeiderundersøkelser fremhever et særdeles godt arbeidsmiljø og kollegialt samhold. Livslang læring er sentralt, og det brukes store ressurser på etterutdanning og videreutvikling.

Som ansatt kan du trene to timer hver uke i arbeidstiden, få gratis juridisk og økonomisk rådgivning samt gode betingelser på innskudd, lån og forsikringer. Vi gir deg mulighet til å jobbe over hele Norge og i store deler av verden.  
Les mer om Forsvaret
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Forsvaret

For vår kunde, Cyberforsvaret ser vi etter flere IT-driftskonsulenter. Cyberforsvaret er Forsvarets fremste ressurs i utviklingen mot et nettverksbasert forsvar. CIKT (Cyberforsvarets IKT-tjenester) er Cyberforsvarets største avdeling, og samler en rekke svært varierte kompetansemiljøer som avhenger av god samhandling. Avdelingen skal sørge for fungerende kommunikasjons- og virksomhetsprosesser i fred, krise, konflikt og krigVi kan tilby:Muligheten til å jobbe i et meget kompetent men samtidig ungt og innovativt fagmiljøEn spennende arbeidsplass og en hverdag hvor ingen dag er likDeltakelse på kurs og seminar i inn- og utland, du skal holde deg oppdatert på det siste innen fagfeltetKurs og sertifiseringerTrening i arbeidstiden med gode treningsfasiliteter i leirens sportskompleks (svømmehall, klatrevegg, styrkerom, idrettshall).Sosialt, godt og sammensveiset arbeidsmiljøFleksibel arbeidstidArbeidsoppgaver:og 4. linjesupport på Forsvarets komplekse nettverksløsningerImplementering, drift og videreutvikling av Forsvarets nettverks infrastrukturMulighet for å delta i prosjekterGenerell drift og håndtering av løpende endringer, samt feilrettinger på nettverkskomponenter og tilhørende IT systemer.Muligheter for oppdrag i inn- og utlandVi ser etter deg som:Har erfaring med nettverksdriftGod kjennskap til Cisco eller andre nettverksprodukterEr eller kan bli sikkerhetsklarert på nivå hemmelig og må kunne bli klarert på nivå strengt hemmelig. For spørsmål vedrørende sikkerhetsklarering, se info på https://www.nsm.stat.no/om-nsm/tjenester/personellsikkerhet/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/ofte-stilte-sporsmal-om-sikkerhetsklarering/Personlige egenskaper:Vi legger stor vekt på å finne de riktige kollegaene som vil trives sammen med oss. Vi har et hyggelig, hektisk miljø og vi ser etter deg som har godt humør, liker å samarbeide og er positivt innstilt. Du bør like å ta utfordringer og føle ansvar for å levere på best mulig måte, selv under tidspress. Vi setter stor pris på medarbeidere som er selvgående, tar initiativ, setter våre brukere i fokus og ikke minst er strukturert i sin arbeidsform.Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheterGod vurderingsevne, løsningsorientert og selvstendigResultat- og serviceorientertFaglig nysgjerrighetSpørsmål? Ta kontakt med rådgiver Marianne Støen på 92 03 52 60 / ms@glasspaper.no Send inn din søknad allerede i dag, vi vurderer søknader fortløpende. Adresse: 1352 Kolsås
05.06.2019 Bærum
Org. nr: - Stillingsident: 4057409171 Presentasjon av stillingen: Cyberforsvarsstabens planavdelingen søker seniorrådgiver for strategisk samarbeid med industrien. Stillingens varighet er frem til 1. august 2021 med mulighet til forlengelse. Stillingen vil medføre reisevirksomhet og utstrakt møtevirksomhet spesielt på Jørstadmoen. Tjenestested er Kolsås.Cyberforsvarsstaben er sjef Cyberforsvarets generalstab og ansvarlig for å støtte generalen i daglig drift og utvikling av Cyberforsvaret.ArbeidsoppgaverInngå i sjef Cyberforsvarets initiativ for strategisk samarbeid, og delta i arbeidet med planlegging, etablering og oppfølging av strategisk samarbeid mellom Forsvaret, samarbeidspartnere og industrienDelta i arbeidet med å identifisere og vedlikeholde Forsvarets behov for tjenester, og å fremskaffe og vedlikeholde oversikt over aktuelle og potensielle tjenesteytere og strategiske partnereEtablere dialog med eksisterende og potensielle strategiske partnere for å bidra til at samarbeidet kan fungere enkelt og målrettet innenfor avtalte rammerTilrettelegging, implementering og oppfølging av avtaleverk i forbindelse med strategisk samarbeid, herunder Service Level Agreements, Operation Level Agreements, rapportering- incentivs- og målemekanismer knyttet til leveranser og avtaleoppfølgingBistå i sjef Cyberforsvarets prosess med endring og modernisering av organisasjonene, tjenestene og teknologien gjennom strategisk samarbeid med samarbeidspartnere og industrienKvalifikasjonerMå ha bachelor innen relevant fagområdeDet er ønskelig med master innen relevant fagområdeDen som ansettes må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig og NATO Secret før tiltredelse.Det er ønskelig med erfaring fra offentlig IKT-prosjekter, erfaring med tjenestehåndtering innen IKT og kjennskap til saksbehandling i offentlig virksomhet. Erfaring fra samarbeid med industri er ønskeligIKT-relatert fagtjeneste er en fordelDet er ønskelig med erfaring fra IKT- relatert aktivitet/avdelinger i forsvarssektoren generelt og Forsvaret spesieltPersonlige egenskaperMeget gode samarbeidsevnerSelvstendig, analytisk og systematiskVi tilbyrGode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaverFleksibel arbeidstidGode pensjons- og velferdsordninger, med blant annet mulighet for trening i arbeidstidenKurs og opplæring etter behovLønn etter Statens lønnsregulativ som seniorrådgiver kode 1364 , lønnstrinn 74-84, eventuelt kr 682.200 - 893.900 brutto per år avhengig av kvalifikasjoner. Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasseKontaktinformasjonJo Austberg, Oberstløytnant, 404 37 153.ArbeidsstedKolsås Leir 1352 KolsåsSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:ForsvaretReferansenr.:4057409171 Stillingsprosent: 100%% Søknadsfrist: 06.06.2019
06.06.2019

Lærling i Forsvaret Lærlinger

Forsvarets er Norges største lærebedrift. Vi har om lag 600 lærlinger fordelt på 30 fagområder i alle forsvarsgrener over hele landet.  Vi gir fagopplæring på et høyt nivå kombinert med varierte oppgaver i Norges mest spennende organisasjon. Når du er ferdig med læretiden vil du sitte igjen med gode praktiske og teoretiske kunnskaper innenfor ditt fagområde.  Forsvarets lærlingordning gir deg mulighet til å få mer ut av læretiden din. Hos oss kan du velge mellom tre ulike veier for å oppnå fagbrevet. For deg som forsatt går på videregående er det også mulig å gjennomføre prosjekt til fordypning ved en av våre avdelinger. Klikk deg inn på de ulike lærlingordningene for å få en oversikt over hvilke lærefag hver enkelt ordning tilbyr. Lærling med førstegangstjeneste Her kombinerer du læretiden i Forsvaret med gjennomføring av førstegangstjenesten.  Læretiden strekker seg normalt over to år, hvor det blir inngått lærekontrakt med Opplæringskontoret for Forsvaret. Denne ordningen gir deg mulighet til å avtjene førstegangstjenesten parallelt med læretiden det første året, mens du det andre året har status som ansatt i Forsvaret. For mange betyr dette at de sparer ett år. Lærling med lederutdanning  Her kombinerer du læretiden i Forsvaret med gjennomføring av befalsskole.  Når du tar lærling med befalsutdanning kombinerer du læretiden med befalsutdanning. Utdanningen gir lederutdanning, fagbrev, generell studiekompetanse og førstegangstjenesten inkluderes.  Lærling med sivile vilkår  Her gjennomfører du læretiden som sivilt ansatt i Forsvaret, og kombinerer ikke læretiden med noe militær tjeneste. Sideinnhold Forsvaret tar også inn sivile lærlinger til verkstedene våre. Dette er verksteder for skipsvedlikehold og vedlikehold av Forsvarets landmateriell, og du vil gjennomføre læretiden ved en av avdelingene til Forsvarets logistikkorganisasjon Vedlikehold.
Antall lærlinger
600
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Forsvaret

Adresse

0015 Oslo