<  
>  

Forsvaret

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Verden forandrer seg raskt, og Forsvaret gjør det samme. Oppgaven er fremdeles å verne om mennesker og naturressurser, men i dag er vi i enda større grad en mangfoldig arbeidsplass med behov for kompetanse som etterspørres i samfunnet for øvrig.
 
 
​Det er i dag 5 ​000 sivile stillinger og 12 000 militære stillinger i Forsvaret, og resultater fra medarbeiderundersøkelser fremhever et særdeles godt arbeidsmiljø og kollegialt samhold. Livslang læring er sentralt, og det brukes store ressurser på etterutdanning og videreutvikling.

Som ansatt kan du trene to timer hver uke i arbeidstiden, få gratis juridisk og økonomisk rådgivning samt gode betingelser på innskudd, lån og forsikringer. Vi gir deg mulighet til å jobbe over hele Norge og i store deler av verden.  
Les mer
Fakta om Forsvaret
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Forsvaret

Org. nr: - Stillingsident: 4188932120 Presentasjon av stillingen:Sjef Forsvarets forum er ansvarlig redaktør for alt Forsvarets forum publiserer på papir og digitale plattformer. Innenfor rammen av Forsvarets verdigrunnlag og publikasjonens formål skal redaksjonen ha en fri og uavhengig stilling i tråd med Lov om redaksjonell fridom i media og Redaktørplakaten. Redaksjonen skal rette seg etter regler for god presseskikk slik disse er nedfelt i Vær Varsom-plakaten.Forsvarets forum har 10 ansatte og er lokalisert med hovedredaksjon på Akershus festning i Oslo. En medarbeider har kontor på Bardufoss.ArbeidsoppgaverVære ansvarlig redaktør for alt Forsvarets forum publiserer, uavhengig av plattformStyre og prioritere Forsvarets forums helhetlige virksomhet i henhold til instruksHa budsjett- og resultatansvar som sjef for en virksomhet der Forsvarets fellestjenester er utgiverKvalifikasjonerMinimum fem års universitets- eller høgskoleutdanning innen relevante fagMinst fem års erfaring som journalist, samt erfaring som redaktørHøy faglig integritet og god journalistisk vurderingsevneGode kunnskaper om presseetikk og norsk lovgivning om mediaGode norsk- og engelskkunnskaper,samt dokumentert språkferdighet i norsk - både muntlig og skriftligGode lederegenskaper og dokumentert ledererfaringSolide kunnskaper om, og gjerne erfaring fra ForsvaretGode kunnskaper om norsk forsvars- og sikkerhetspolitikkDen som ansettes må kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG før tiltredelseAnnen utdanning og solid relevant arbeidserfaring kan etter vurdering kunne kompensere for manglende formell utdanning.Ønskelige kvalifikasjoner:LederutdanningPersonlige egenskaperGod muntlig og skriftlig fremstillingsevneDu må være proaktiv og sosialHa gode samarbeidsevnerEvne til helhetsforståelseGod gjennomføringsevneAktuelle kandidater vil bli innkalt til Intervju.Vi tilbyrStillingen er plassert i stillingskode 1059 underdirektør, og avlønnes etter Statens regulativ i lønnsspennet 75 - 80, pt. kr 704 900 - 813 400 brutto per år, samt et basistillegg på lederlønn (pt. kr 6 500/mnd). For særskilt kvalifiserte søkere kan høyere avlønning vurderes.Stillingen gir gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer samt fleksibel arbeidstidForsvaret har gode pensjons- og velferdsordninger, med blant annet mulighet for trening i arbeidstidenNærmere opplysninger vedrørende stillingen fås ved henvendelse til: Redaktør Tor Eigil Stordahl på tlf 916 28 256.KontaktinformasjonTor Eigil Stordahl, Ansvarlig redaktør, 916 28 256ArbeidsstedAkershus festning 0150 OsloSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:ForsvaretReferansenr.:4188932120 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 02.03.2020
02.03.2020 Oslo

Lærling i Forsvaret Lærlinger

Forsvarets er Norges største lærebedrift. Vi har om lag 600 lærlinger fordelt på 30 fagområder i alle forsvarsgrener over hele landet.  Vi gir fagopplæring på et høyt nivå kombinert med varierte oppgaver i Norges mest spennende organisasjon. Når du er ferdig med læretiden vil du sitte igjen med gode praktiske og teoretiske kunnskaper innenfor ditt fagområde.  Forsvarets lærlingordning gir deg mulighet til å få mer ut av læretiden din. Hos oss kan du velge mellom tre ulike veier for å oppnå fagbrevet. For deg som forsatt går på videregående er det også mulig å gjennomføre prosjekt til fordypning ved en av våre avdelinger. Klikk deg inn på de ulike lærlingordningene for å få en oversikt over hvilke lærefag hver enkelt ordning tilbyr. Lærling med førstegangstjeneste Her kombinerer du læretiden i Forsvaret med gjennomføring av førstegangstjenesten.  Læretiden strekker seg normalt over to år, hvor det blir inngått lærekontrakt med Opplæringskontoret for Forsvaret. Denne ordningen gir deg mulighet til å avtjene førstegangstjenesten parallelt med læretiden det første året, mens du det andre året har status som ansatt i Forsvaret. For mange betyr dette at de sparer ett år. Lærling med lederutdanning  Her kombinerer du læretiden i Forsvaret med gjennomføring av befalsskole.  Når du tar lærling med befalsutdanning kombinerer du læretiden med befalsutdanning. Utdanningen gir lederutdanning, fagbrev, generell studiekompetanse og førstegangstjenesten inkluderes.  Lærling med sivile vilkår  Her gjennomfører du læretiden som sivilt ansatt i Forsvaret, og kombinerer ikke læretiden med noe militær tjeneste. Sideinnhold Forsvaret tar også inn sivile lærlinger til verkstedene våre. Dette er verksteder for skipsvedlikehold og vedlikehold av Forsvarets landmateriell, og du vil gjennomføre læretiden ved en av avdelingene til Forsvarets logistikkorganisasjon Vedlikehold.
Antall lærlinger
600
Les mer

Bildegalleri

Fakta om Forsvaret

Adresse

0015 Oslo