Forsvaret

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Verden forandrer seg raskt, og Forsvaret gjør det samme. Oppgaven er fremdeles å verne om mennesker og naturressurser, men i dag er vi i enda større grad en mangfoldig arbeidsplass med behov for kompetanse som etterspørres i samfunnet for øvrig.
 
 
​Det er i dag 5 ​000 sivile stillinger og 12 000 militære stillinger i Forsvaret, og resultater fra medarbeiderundersøkelser fremhever et særdeles godt arbeidsmiljø og kollegialt samhold. Livslang læring er sentralt, og det brukes store ressurser på etterutdanning og videreutvikling.

Som ansatt kan du trene to timer hver uke i arbeidstiden, få gratis juridisk og økonomisk rådgivning samt gode betingelser på innskudd, lån og forsikringer. Vi gir deg mulighet til å jobbe over hele Norge og i store deler av verden.  
Les mer
Fakta om Forsvaret
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Forsvaret

På vegne av Cyberforsvaret ser vi etter en Test- og distribusjonskoordinator til IKT-tjenester.Cyberforsvaret er Forsvarets fremste ressurs i utviklingen mot et nettverksbasert forsvar. Cyberforsvarets IKT-tjenester (CIKT) er Cyberforsvarets største IKT-miljø, og samler en rekke svært varierte kompetansemiljøer som avhenger av god samhandling. CIKT skal sørge for fungerende kommunikasjons- og virksomhetsprosesser i fred, krise, konflikt og krig. For ytterligere informasjon om Cyberforsvaret (CYFOR) og Forsvaret generelt, se www.forsvaret.no Seksjon for Prosess og Transisjon er ansvarlig for drift og support av applikasjoner, klienter og periferi på Forsvarets Sikre Plattformer (FSP) samt koordinere og utføre akseptansetest og produksjonssetting av nye eller oppdaterte tjenester på FSP. Ved avdelingens seksjon for Prosess og Transisjon er det en ledig stilling som engasjement avdelingsingeniør (minimum 12 måneder). Stillingens hovedoppgave er sammen med teamet kvalitetssikre og støtte leveranseprosessen under planlegging, utvikling og test, samt gjennomføre produksjonssetting i samarbeid med distribusjonsansvarlig.ArbeidsoppgaverDu vil jobbe med innføring av nye applikasjoner, samt nye versjoner eller oppgraderinger av eksisterende applikasjoner.Teste og verifisere at den aktuelle applikasjonen fungererInformere servicedesk og brukere om endringerSupport på applikasjoner i ettertid av leveranser (3.linje)Samarbeid med ulike prosjekter og avdelinger for planlegging og tilrettelegging av testKvalifikasjonerFagbrev IKT servicefag, bachelor eller høyere utdanning innenfor relevant fagfelt (relevant arbeidserfaring kan evt. kompensere for utdannelse)Ønskelig med relevant erfaring i IKT driftsmiljø.Det er et krav at du har god kjennskap til SCCMKjennskap til Windows serverdriftDen tilsatte må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig/Nato Secret før tiltredelse.Meget gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntligPersonlige egenskaperSvært gode samarbeidsevner, du trives med en bred kontaktflate og ulike mennesketyperDu trives i team men kan samtidig arbeide selvstendigDu er tålmodig, systematisk og strukturert og har evne til helhetsoversiktVi tilbyrGode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange utfordrende arbeidsoppgaver i et kunnskapsrikt arbeidsmiljø.Gode muligheter for kurs og sertifiseringer for de som ønsker detFleksibel arbeidstidTrening i arbeidstiden med gode treningsfasiliteter i leirens sportskompleks (svømmehall, klatrevegg, styrkerom, idrettshall).Ved spørsmål ta kontakt med rådgiver Marianne Støen på 92 03 52 60 / ms@glasspaper.no eller Hanna Lindberg på 94 79 25 23 /hanna.lindberg@glasspaper.no Send inn din søknad allerede i dag, vi vurderer søknader fortløpende. Adresse: 1352 Kolsås
30.09.2019 Bærum

Lærling i Forsvaret Lærlinger

Forsvarets er Norges største lærebedrift. Vi har om lag 600 lærlinger fordelt på 30 fagområder i alle forsvarsgrener over hele landet.  Vi gir fagopplæring på et høyt nivå kombinert med varierte oppgaver i Norges mest spennende organisasjon. Når du er ferdig med læretiden vil du sitte igjen med gode praktiske og teoretiske kunnskaper innenfor ditt fagområde.  Forsvarets lærlingordning gir deg mulighet til å få mer ut av læretiden din. Hos oss kan du velge mellom tre ulike veier for å oppnå fagbrevet. For deg som forsatt går på videregående er det også mulig å gjennomføre prosjekt til fordypning ved en av våre avdelinger. Klikk deg inn på de ulike lærlingordningene for å få en oversikt over hvilke lærefag hver enkelt ordning tilbyr. Lærling med førstegangstjeneste Her kombinerer du læretiden i Forsvaret med gjennomføring av førstegangstjenesten.  Læretiden strekker seg normalt over to år, hvor det blir inngått lærekontrakt med Opplæringskontoret for Forsvaret. Denne ordningen gir deg mulighet til å avtjene førstegangstjenesten parallelt med læretiden det første året, mens du det andre året har status som ansatt i Forsvaret. For mange betyr dette at de sparer ett år. Lærling med lederutdanning  Her kombinerer du læretiden i Forsvaret med gjennomføring av befalsskole.  Når du tar lærling med befalsutdanning kombinerer du læretiden med befalsutdanning. Utdanningen gir lederutdanning, fagbrev, generell studiekompetanse og førstegangstjenesten inkluderes.  Lærling med sivile vilkår  Her gjennomfører du læretiden som sivilt ansatt i Forsvaret, og kombinerer ikke læretiden med noe militær tjeneste. Sideinnhold Forsvaret tar også inn sivile lærlinger til verkstedene våre. Dette er verksteder for skipsvedlikehold og vedlikehold av Forsvarets landmateriell, og du vil gjennomføre læretiden ved en av avdelingene til Forsvarets logistikkorganisasjon Vedlikehold.
Antall lærlinger
600
Les mer

Rekrutteringskalender

  • SEP 30
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Forsvaret

Adresse

0015 Oslo