<  
>  

Forsvaret

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Verden forandrer seg raskt, og Forsvaret gjør det samme. Oppgaven er fremdeles å verne om mennesker og naturressurser, men i dag er vi i enda større grad en mangfoldig arbeidsplass med behov for kompetanse som etterspørres i samfunnet for øvrig.
 
 
​Det er i dag 5 ​000 sivile stillinger og 12 000 militære stillinger i Forsvaret, og resultater fra medarbeiderundersøkelser fremhever et særdeles godt arbeidsmiljø og kollegialt samhold. Livslang læring er sentralt, og det brukes store ressurser på etterutdanning og videreutvikling.

Som ansatt kan du trene to timer hver uke i arbeidstiden, få gratis juridisk og økonomisk rådgivning samt gode betingelser på innskudd, lån og forsikringer. Vi gir deg mulighet til å jobbe over hele Norge og i store deler av verden.  
Fakta
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Forsvaret

logo
Kompanibefal
Vil du være med å forvalte Forsvarets personell og bidra til operative evne i en av Hærens profesjonelle avdelinger?Stridstrenbataljonens 3.kompani
23.06.2024 Åmot
logo
Formann reparasjonslag belte CV90
ArbeidsoppgaverLede, organisere og utføre reparasjon på vedlikehold på CV90 belte-materiell.Utdanne eget personell innen faget.Lede, utdanne og kontrollere personell i eget
23.06.2024 Målselv
Mer om jobbmuligheter i Forsvaret
Muligheter innen ulike yrker
Vis alle Vis mindre
og Lærlingordning

Lærlingordning

Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
189 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Forsvaret

Adresse og karthenvisning

0015 Oslo