Forsvaret

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Verden forandrer seg raskt, og Forsvaret gjør det samme. Oppgaven er fremdeles å verne om mennesker og naturressurser, men i dag er vi i enda større grad en mangfoldig arbeidsplass med behov for kompetanse som etterspørres i samfunnet for øvrig.
 
 
​Det er i dag 5 ​000 sivile stillinger og 12 000 militære stillinger i Forsvaret, og resultater fra medarbeiderundersøkelser fremhever et særdeles godt arbeidsmiljø og kollegialt samhold. Livslang læring er sentralt, og det brukes store ressurser på etterutdanning og videreutvikling.

Som ansatt kan du trene to timer hver uke i arbeidstiden, få gratis juridisk og økonomisk rådgivning samt gode betingelser på innskudd, lån og forsikringer. Vi gir deg mulighet til å jobbe over hele Norge og i store deler av verden.  
Les mer
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Forsvaret

For vår kunde, Cyberforsvaret ser vi etter flere IT-driftskonsulenter til langvarig engasjement via Glasspaper People. Cyberforsvaret er Forsvarets fremste ressurs i utviklingen mot et nettverksbasert forsvar. CIKT (Cyberforsvarets IKT-tjenester) er Cyberforsvarets største avdeling, og samler en rekke svært varierte kompetansemiljøer som avhenger av god samhandling. Avdelingen skal sørge for fungerende kommunikasjons- og virksomhetsprosesser i fred, krise, konflikt og krigArbeidsoppgaverDrift, problemløsning og systemanalyse av løsninger for WindowsKoordinere og følge opp driften av Windows på Forsvarets Sikre PlattformerKonfigurere, oppdatere og tilgjengeliggjøre driftsverktøy og driftsdokumentasjon for WindowsBistå driftspersonell med avansert driftstøtteAnalysere avvik og feilsituasjoner innen systemområdene samt iverksette korrigerende tiltakUtføre trendanalyser og proaktiv monitorering av Windows, og foreslå forbedringstiltak for å redusere risiko for feilsituasjonerKvalifikasjonerFordel med relevant utdanning, men lang relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.Det er en stor fordel om du allerede er sikkerhetsklarertDu må kunne sikkerhetsklareres for Strengt Hemmelig og Cosmic Top Secret før tiltredelse, for informasjon om sikkerhetsklareringene, se https://www.nsm.stat.no/om-nsm/tjenester/personellsikkerhet/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/ofte-stilte-sporsmal-om-sikkerhetsklarering/Det er ønskelig med bred teknisk kompetanse innenfor Microsoft serverDet er en fordel hvis du har jobbet med Citrix og VMwareDet er en fordel hvis du har jobbet med PowershellDet er en fordel hvis du har kjennskap til Forsvarets virksomhet og behovPersonlige egenskaperGode kommunikasjonsevner, samt evne til å kommunisere på flere nivåTrives med kombinasjon av rutinearbeid, samt ad hoc hendelserSystematisk og kreativ innen problemløsningEvne til å finne forbedringsmuligheter innen både systemer og prosesser.Evne til å arbeide selvstendig og i teamVi tilbyrGode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringerMuligheter for kurs og sertifiseringerMuligheter for deltagelse på reiser og øvelser i både innland og utland.Fleksibel arbeidstid.Trening i arbeidstiden med gode treningsfasiliteter i leirens sportskompleks (svømmehall, klatrevegg, styrkerom, idrettshall).Spørsmål? Ta kontakt med rådgiver Marianne Støen på 92 03 52 60 / ms@glasspaper.no Send inn din søknad allerede i dag, vi vurderer søknader fortløpende. Adresse: 1352 Kolsås
23.07.2019 Bærum

Lærling i Forsvaret Lærlinger

Forsvarets er Norges største lærebedrift. Vi har om lag 600 lærlinger fordelt på 30 fagområder i alle forsvarsgrener over hele landet.  Vi gir fagopplæring på et høyt nivå kombinert med varierte oppgaver i Norges mest spennende organisasjon. Når du er ferdig med læretiden vil du sitte igjen med gode praktiske og teoretiske kunnskaper innenfor ditt fagområde.  Forsvarets lærlingordning gir deg mulighet til å få mer ut av læretiden din. Hos oss kan du velge mellom tre ulike veier for å oppnå fagbrevet. For deg som forsatt går på videregående er det også mulig å gjennomføre prosjekt til fordypning ved en av våre avdelinger. Klikk deg inn på de ulike lærlingordningene for å få en oversikt over hvilke lærefag hver enkelt ordning tilbyr. Lærling med førstegangstjeneste Her kombinerer du læretiden i Forsvaret med gjennomføring av førstegangstjenesten.  Læretiden strekker seg normalt over to år, hvor det blir inngått lærekontrakt med Opplæringskontoret for Forsvaret. Denne ordningen gir deg mulighet til å avtjene førstegangstjenesten parallelt med læretiden det første året, mens du det andre året har status som ansatt i Forsvaret. For mange betyr dette at de sparer ett år. Lærling med lederutdanning  Her kombinerer du læretiden i Forsvaret med gjennomføring av befalsskole.  Når du tar lærling med befalsutdanning kombinerer du læretiden med befalsutdanning. Utdanningen gir lederutdanning, fagbrev, generell studiekompetanse og førstegangstjenesten inkluderes.  Lærling med sivile vilkår  Her gjennomfører du læretiden som sivilt ansatt i Forsvaret, og kombinerer ikke læretiden med noe militær tjeneste. Sideinnhold Forsvaret tar også inn sivile lærlinger til verkstedene våre. Dette er verksteder for skipsvedlikehold og vedlikehold av Forsvarets landmateriell, og du vil gjennomføre læretiden ved en av avdelingene til Forsvarets logistikkorganisasjon Vedlikehold.
Antall lærlinger
600
Les mer

Rekrutteringskalender

  • JUL 23
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Forsvaret

Adresse

0015 Oslo