<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Forsvaret Ser du det store bildet?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Som etterretningsanalytiker i Hæren vil du jobbe med å bearbeide, analysere og presentere informasjon innsamlet fra ulike kilder.

En etterretningsanalytiker er en fagekspert som jobber systematisk med informasjon, utvikler kunnskap og setter hendelser inn i en større kontekst. Hovedoppgaven til en etterretningsanalytiker er å lage etterretningsrapporter basert på informasjon fra ulike informasjonskilder. Disse analysene blir til etterretningsinformasjon som benyttes til beslutningsstøtte for militære sjefer.

Arbeidshverdagen preges av høyt tempo, store informasjonsmengder og spennende arbeidsoppgaver. Det hviler et stort ansvar på deg som etterretningsanalytiker, og det stilles høye krav til personlige evner og egenskaper. Som analytiker må du være forberedt på å tjenestegjøre i konfliktområder rundt om i verden, for å produsere etterretninger til støtte for nasjonale og internasjonale beslutningstakere.

Som etterretningsanalytiker i Hæren vil du være blant selekterte kollegaer som er genuint opptatt av arbeidet, og som verdsetter å jobbe i et krevende arbeidsmiljø med stor takhøyde og sterkt samhold. Vi er en arbeidsgiver som verdsetter søkere med variert utdanningsbakgrunn og erfaring, og mener at mangfoldet blant ansatte styrker vårt arbeidsmiljø og etterretningsarbeid.

Etterretningsanalytiker er en stillingskategori i Etterretningsbataljonen og består av flere spesifikke analytikerstillinger. Ved søknad bes du om å prioritere hvilke stillinger du i utgangspunktet ønsker. Mer informasjon om de ulike stillingene finner du på. Merk at de ulike etterretningsanalytikerstillingene har litt ulike krav.

Liker du å se det store bildet og jobbe med etterretning på et overordnet nivå med nærhet til beslutningstakere? Da er kanskje en av disse stillingene noe for deg:

  • Flerdisiplinanalytiker
  • Bildeanalytiker (IMINT-analytiker)
  • Analytiker åpne kilder. (OSINT-analytiker)

Ønsker du å delta fysisk i etterretningsoperarsjoner hvor du må fungere selvstendig i samspill med etterretningsoperatører? Da passer kanskje en av disse stillingene:
  • Analytiker menneskebasert Innhenting (MI-analytiker)
  • Analytiker elektronisk krigføring (EK-analytiker)
  • Analytiker fjernoppklaring (Feltanalytiker)

Krav til søkeren
  • Norsk statsborgerskap
  • Kunne sikkerhetsklareres for høyeste nivå
  • Tilfredsstille krav til medisinsk skikkethet for internasjonale operasjoner
  • Bestå fysiske minstekrav til karakter 5 for å starte utdanningen
  • Ha gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • Være villig til å tjenestegjøre i internasjonale operasjoner
Syns du dette virker interessant? Les mer om mulighetene og søk på stillingen på forsvaret.no/etterretning. Du finner de ulike stillingene ved å klikke på "Etterretningsanalyse".



Adresse: Setermoen leir 9360 BARDU

Web: http://forsvaret.no/etterretning

Om arbeidsgiveren
En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. Som en del av Hæren er du med på å skape sikkerhet på landjorda. Et forsvar kan ikke greie seg uten styrker på bakken. Hæren er avgjørende for å beholde kontrollen over norske landområder, og oppgavene er mange også i fredstid. Etterretningsbataljonen gir sjefer i Forsvaret løpende beslutningsstøtte knyttet til militære operasjoner i inn- og utland. Etterretningsbataljonen tilbyr stillinger innen menneskebasert innhenting, signalinnsamling, innhenting fra åpne kilder, bildeinnsamling og tyding, etterretningsanalyse og oppklaring. Arbeidet som etterretningsoperatør og etterretningsanalytiker gir mulighet til å bidra med nødvendig innsikt til komplekse situasjoner, under forhold som stiller strenge krav til den enkeltes fagkunnskap, gjennomføringsevne og kreativitet . Les mer om Forsvaret

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
2 ledige stillinger
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris har som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi er ambisiøse
Snarest Bergen
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Lillestrøm
Veidekke har stadig behov for flinke og dyktige folk med ulik bakgrunn og kompetanse - både nyutdannede og mer erfarne
16.05.2024 Sortland
Vil du lede andre og utvikle deg videre innen ventilasjonsfaget? #TeamGk Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte
26.05.2024 Sogndal
Om stillinga Statens vegvesen, Utbygging, har ei ledig stilling som tenisk byggjeleiar og søkjer etter ein person med kompetanse innan
22.05.2024 Sandnes
Om stillinga Utbyggingsområde Vest har ledige stillingar som kontrollingeniørar og søkjer etter personar med kompetanse innan veg og tunnel, og
14.05.2024 Bergen
Ønsker du å arbeide med Elektro er Norconsult stedet for deg! Vi kan tilby interessante og utviklende roller i spennende
02.06.2024 Alta
Vis alle 34.657 ledige stillinger

Fakta om Forsvaret